Σε μια απλή αλλά ιδιαίτερα ζεστή και ανθρώπινη γιορτή, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου ΔΡ  κ. Γιώργος Μοτάκης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας και υπεύθυνη για τους ΑμΕΑ δημότες Ρεθύμνου Δρ. Άννα Ελευθεριάδου –Γκίκα, οι εργαζόμενοι και οι μικροί μαθητές του τμήματος ΑμΕΑ του Παιδικού Σταθμού Ολοκληρωμένης Φροντίδας του Δήμου Ρεθύμνης έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. 

Η Αντιδήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή και την χαρά της για  την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας Δ.Ρ.,  που φέτος, φιλοξενεί για πρώτη φορά παιδιά με Αναπηρία κι ευχαρίστησε από καρδιάς τους εργαζόμενους για τη συμβολή τους στην επιτυχή διαχείριση της σημαντικής αυτής δομή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη κοινωνική δομή  συνιστά πρωτοπορία αφού ο Δήμος Ρεθύμνης είναι ο μόνος Δήμος στην Κρήτη κι ένας από τους ελάχιστους στην Ελλάδα που επεδίωξε, στο πλαίσιο της μέριμνας του για του συνανθρώπους με Αναπηρία,  και κατάφερε να δημιουργήσει  Παιδικό Σταθμό για ΑμεΑ αλλά , κυρίως, να εμπνεύσει σιγουριά στους  γονείς των παιδιών με Αναπηρία να εμπιστευθούν μέρος της καθημερινότητας και της δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών τους στη Δομή και τα στελέχη της. 

Οι ανταλλαγές ευχών, τα χαμόγελα και η αισιοδοξία  κυριάρχησαν και έγιναν εμφανή, παρά τη χρήση της υγειονομικής  μάσκας στα πρόσωπα όλων των συμμετεχόντων! 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook