Μετά από σχεδόν δύο ώρες εξήλθε ο Νορβηγός από την ανακρίτρια.

Προσωρινή κράτηση” ήταν η ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα για τον Νορβηγό που παραδέχτηκε ότι έκανε το έγκλημα στα Μεσκά, σκοτωνοντας τη σύντροφό του. Η παραδοχή του (που σας ενημέρωσε ότι θα προκύψει το Flashnews.gr) συνοδεύτηκε από την δικαιολογία του Νορβηγού ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νορβηγός είπε πως, εκείνη την ημέρα ήταν και οι δύο (εκείνος και το θύμα) πολύ μεθυσμένοι και ναι μεν την σκότωσε, αλλά, όπως επεσήμανε, δεν θυμάται πως έγινε ο φόνος. Επίσης στην απολογία του είπε πως όταν ξύπνησε την είδε νεκρή. Στην εικόνα του πτώματος φοβήθηκε και τράπηκε σε φυγή.

Ο Νορβηγός θα τελεί υπό κράτηση στην φυλακή στην Αγυιά, έως ότου πραγματοποιηθεί η εκδίκαση της υπόθεσης.

Φραστική επίθεση από τον αδερφο του πρώην συζύγου του θύματος!

Εξερχόμενος ο Νορβηγός δέχτηκε φραστική επίθεση από τον αδερφό του πρώην συζύγου του θύματος, ο οποίος του είπε:”Αλήτη, δολοφόνε, βρωμιάρη. Όπως την σκότωσες έτσι θα σε σκοτώσουν μέσα στην φυλακή”

Ο ίδιος μάλιστα έκανε και δηλώσεις στους δημοσιογράφους λέγοντας: “Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη. Απο κει και πέρα εαν το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που πρέπει, να ξέρει ότι όωπς την σκότωσε έτσι θα τον σκοτώσουν μέσα στην φυλακη….”

Και εδώ το ξέσπασμά του κατά την έξοδο του Νορβηγού από την ανακρίτρια:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook