Συνεχείς διακοπές ρεύματος στην ευρύτερη περιοχή της 2ης ΤΟΜΥ (παλιό Νοσοκομείο) στα Χανιά.

Προβλήματα με την τάση του ρεύματος (αυξομειώσεις και διακοπές) αντιμετωπίζουν στην ευρύτερη περιοχή του παλιού Νοσοκομείου στα Χανιά. Ένα σοβαρό πρόβλημα στην  ηλεκτροδότηση δημιουργεί τεράστια προβλήματα σε κατοίκους αλλά και επαγγελματίες που βλέπουν, σε αυτές τις δύσκολες εποχές να πλήττονται οι επιχειρήσεις τους, εν μέσω τεράστιας οικονομικής κρίσης.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει στο Flashnews.gr, η ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου Αργυρώ Τριανταφύλλου επί της οδού Δραγούμη, "σε αυτές τις 5 ημέρες που έχει ανοίξει το λιανεμπόριο, είναι ζήτημα να έχω δουλέψει την μία ημέρα,,με ό,τι αυτό συνεπάγεται!".

Μάλιστα η ίδια τονίζει ότι τα ραντεβού της έχουν μείνει απελπιστικά πίσω και ότι αν αναγκαστεί να τα βάλει μαζί τις ώρες που θα έχουν ρεύμα, κινδυνεύει με πρόστιμο, καθώς στο κατάστημά της θα υπάρχει μεγάλος αριθμός πελατών. "Μπρος γκρεμός δηλαδή και πίσω ρέμα και εμείς που θέλουμε να δουλέψουμε, αναζητούμε το δίκιο μας"!

Η ίδια σημειώνει ότι και άλλες επιχειρήσεις στην περιοχή αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα λόγω του "ανεβοκατεβάσματος" της τάσης ρεύματος.

Σημειώνεται μάλιστα, ότι λόγω του προβλήματος στο ρεύμα υπήρξαν τεράστια προβλήματα και στην 2η ΤΟΜΥ και μάλιστα σε περίοδο που πραγματοποιούνται τα εμβόλια κατά του κορωνοιού.

Συνεργεία πάντως της ΔΕΔΔΗΕ επιδιώκουν να διορθώσουν τη μεγάλη βλάβη που υπάρχει, ώστε η ηλεκτροδότηση να σταθεροποιηθεί.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook