Ο Δήμος Χανίων ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος “Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή ΤΕΒΑ /FEAD”, θα προβεί στη 10η διανομή ειδών παντοπωλείου (αλεύρι, γάλα, ζάχαρη, ζυμαρικά, πελτές ντομάτας, ρύζι, όσπρια). Δικαιούχοι είναι μόνο οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, όπως έχουν διαμορφωθεί, σύμφωνα με την εφαρμογή του ΚΕΑ.

Η διανομή στους ωφελούμενους θα πραγματοποιηθεί, τηρώντας όλα τα μέτρα για την προστασία από την εξάπλωση του κορωνοϊού τόσο των δικαιούχων όσο και των εργαζομένων του Δήμου Χανίων, για δύο ημέρες τμηματικά από το χώρο της αποθήκης του Δήμου στη ΡΕΓΓΙΝΑ (Κύπρου 8). Ειδικότερα, η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 και την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου (09:00 – 14:00) τμηματικά, ακολουθώντας την ώρα και τη μέρα, που θα αναφέρει το sms, που θα αποσταλεί στους ωφελούμενους, προσκομίζοντας οπωσδήποτε το ΑΜΚΑ τους.

Όσοι δικαιούχοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα για την παραλαβή, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Χανίων, 2821341695, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος εξυπηρέτησής τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook