Το περίστροφο τον έφερε σε μπελάδες

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί σε περιοχή του Δήμου Βιάννου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βιάννου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, άνδρας Έλληνας, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του ημεδαπού κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα περίστροφο και ένα μαχαίρι.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βιάννου.

Δικογραφία σε βάρος άνδρα στο Ρέθυμνο για την καλλιέργεια της φυτείας 

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, υπόθεση καλλιέργειας – φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, τα οποία εντοπίστηκαν σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου την 09.07.2020. 

Προέκυψε ότι ο ημεδαπός είχε προβεί στην καλλιέργεια μιας φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, στην οποία καλλιεργούσε επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους συνολικά 21 δενδρύλλια.

Σε βάρος του ανωτέρω σχηματίστηκε δικογραφία, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook