Η άτυχη ηλικιωμένη είχε μεταφερθεί με σοβαρά τραύματα στον Ευαγγελισμό – Ο δράστης κρατείται από την ΕΛ.ΑΣ

Υπέκυψε στα τραύματά της η 90χρονη ηλικιωμένη που μαχαιρώθηκε το πρωί της Παρασκευής από τον εγγονό της μέσα στο σπίτι της στην οδό Ακροπόλεως στην Καλλιθέα. Ο δράστης συνελήφθη και κρατείται.

Την ίδια ώρα σοκαρισμένοι είναι οι ένοικοι της πολυκατοικίας από το αιματηρό σκηνικό που σημειώθηκε τις πρωινές ώρες όταν ο εγγονός της ηλικιωμένης γυναίκας, εισέβαλε στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου όπου διέμενε και της προκάλεσεσοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα και τα χέρια για άγνωστη αιτία.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr ένοικος της πολυκατοικίας όλα συνέβησαν ξαφνικά. «Ακουσα φωνές και κατέβηκα τα σκαλιά. Μου χτύπησε και η αστυνομία το κουδούνι δεν το πίστευα αυτό που συνέβη. Η γιαγιά ζούσε αρκετά χρόνια στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας με μια ακόμη γυναίκα πρέπει να ήταν η κόρης της. Ο εγγονός δεν ζούσε μαζί τους. Έμαθα πως μπήκε μέσα και την μαχαίρωσε. Φεύγοντας τον συνέλαβαν κιόλας γιατί οι γείτονες από τις φωνές είχαν προλάβει να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Η οικογένεια πρέπει να είναι ελληνικής καταγωγής ωστόσο η μητρική τους γλώσσα είναι τα Ρώσικα. Πρέπει να είχαν έρθει από το Ουζμπεκιστάν. Ήταν μια ήσυχη γυναίκα αν και κατά καιρούς γίνονταν κάποιες μικρό φασαρίες που σε καμία περίπτωση δεν περίμενα πως θα εξελίσσονταν κάπως έτσι τα πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook