Έχουν υπάρξει αρκετές μαρτυρίες ότι η 19χρονη κυκλοφορεί στο κέντρο της Αθήνας, ενώ φαίνεται να συνοδεύεται από δύο άντρες. Την έχουν δει στα Πατήσια, τη Δάφνη, την Καισαριανή και το Μεταξουργείο.

Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της νεαρής Άρτεμις από το Κορωπί έρχονται στη δημοσιότητα, μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

Εδώ και μερικές μέρες, έχουν υπάρξει αρκετές μαρτυρίες ότι η 19χρονη κυκλοφορεί στο κέντρο της Αθήνας, ενώ φαίνεται να συνοδεύεται από δύο άντρες. Την έχουν δει στα Πατήσια, τη Δάφνη, την Καισαριανή και το Μεταξουργείο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αναστάσιος Ντούγκας, ζητά από όποιον τη δει να τηλεφωνήσει αμέσως στις αστυνομικές αρχές.

Εκείνοι που ισχυρίζονται ότι την έχουν συναντήσει περιγράφουν μία κοπέλα παραμελημένη και αδυνατισμένη σε σχέση με τις φωτογραφίες που έχουν βγει στη δημοσιότητα. Οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να κρατείται από κάποιους παρά τη θέλησή της.

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος της οικογένειάς της θεωρεί πως μπορεί να υπάρχουν μάρτυρες, οι οποίοι φοβούνται να μιλήσουν. Ακόμα, αποκαλύπτει ότι υπάρχει ένα άτομο, που γνωρίζει προσωπικά την Άρτεμις και την έχει δει στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ένα δεύτερο άτομο άκουσε να τη φωνάζουν με το όνομά της στον δρόμο. 

Η 19χρονη Άρτεμις είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στο Κορωπί στις 16 Οκτωβρίου του 2020, όταν είχε πάει σε συνέντευξη για δουλειά στην Παιανία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook