Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη βρέθηκε χθες το βράδυ καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής After Dark του Θέμη Γεωργαντά ο οποίος όμως τη ρώτησε πράγματα που την ενόχλησαν και δεν θέλησε να απαντήσει. 

Η μεγάλη νικήτρια του Big Brother μίλησε για όλα. Όταν ρωτήθηκε κατά πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μετά το παιχνίδι αλλά και για την αγάπη που λαμβάνει από τον κόσμο, η ίδια απάντησε: «όλα είναι υπέροχα… όλα τα λόγια που ακούω είναι καλά. Δεν ακούω κακά σχόλια».

Ο παρουσιαστής τα βρήκε… δύσκολα με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη όταν της έκανε πιο τολμηρές ερωτήσεις όπως αν έχει κάνει ποτέ «one night stand». Τότε η νεαρή δικηγόρος από την Κρήτη είπε πως είναι «παλαιών αρχών» και ξεκαθάρισε στον Θέμη Γεωργαντά ότι δεν απαντάει σε τέτοιου είδους ερωτήσεις.

Όταν ρωτήθηκε για τον Δημήτρη Πυργίδη και αν ήταν τελικά ερωτευμένη μαζί του, η Άννα Μαρία απάντησε: «είχαμε το ίδιο χιούμορ, σκεφτόμασταν περίπου το ίδιο» όμως τόνισε ότι δεν υπήρξε έρωτας ανάμεσά τους.

Μία ακόμα ερώτηση στην οποία δεν απάντησε ποτέ η νικήτρια του Μεγάλου Αδελφού ήταν σε αυτή που αφορούσε την πραγματική της ηλικία.

gossiptv.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook