Δείτε όλα τα αποτελέσματα της ημέρας στο οπαπ live

Ολοένα και πιο ενδιαφέρον γίνεται φέτος το Ιταλικό πρωτάθλημα, καθώς ούτε μια, ούτε δυο, αλλά 7 ομάδες είναι σε απόσταση «αναπνοής» για τις πρώτες θέσεις, με όλα τα μέτωπα να είναι ακόμα ανοιχτά, από τον τίτλο μέχρι και το τελευταίο «εισιτήριο» για το Γιουρόπα Λιγκ.

Δυο από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν είναι οι Μίλαν και Αταλάντα, οι οποίες έρχονται αντιμέτωπες το απόγευμα του Σαββάτου στο «Σαν Σίρο», σε ένα παιχνίδι που θα δώσει πολλές απαντήσεις αναφορικά με το άμεσο μέλλον και των δυο στη Σέριε Α.

Μίλαν: Η επιστροφή του Ζλάταν στο αρχικό σχήμα της Μίλαν συνοδεύτηκε από μια μεστή εμφάνιση του σπουδαίου Σουηδού στη Σαρδηνία και το 2-0 επί της Κάλιαρι, αποτέλεσμα που κράτησε τους «ροσονέρι» στην κορυφή και +3 από την Ίντερ. Η ομάδα του Πιόλι, παρά τις απουσίες της, δείχνει έτοιμη να κυνηγήσει τον τίτλο μετά από πολλά χρόνια, τη στιγμή που αγώνα με αγώνα «χτίζει» αυτό το προβάδισμα. Το παιχνίδι κόντρα στην Αταλάντα είναι ακόμα ένα τεστ χαρακτήρα για την ομάδα του Μιλάνου. Τα καλά νέα είναι πως το απουσιολόγιο έχει λιγότερα ονόματα σε σχέση με το ματς της Δευτέρας. Έτσι, οι Λεάο και Ρέμπιτς μπορούν να προσφέρουν εκ νέου τις υπηρεσίες τους, τιμωρημένος όμως θα είναι ο στόπερ Ρομανιόλι.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένοι είναι οι Ρομανιόλι (A, 14/1), Σάλεμακερς (M, 14/2), ενώ οι Ρέμπιτς (Ε, 11/1, 3 ασίστ), Κρούνιτς (Μ, 12/0), βρέθηκαν αρνητικοί στον Covid-19 στα τελευταία τεστ. Το δείγμα του κομβικού Ερναντέζ (Α, 15/4, 3 ασίστ) αποδείχθηκε «ψευδώς θετικό», ενώ εν τέλει δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας με τον Κίερ (Α, 13/0). Αντίθετα, οι Τσαλχάνογλου (Μ, 17/1, 6 ασίστ) και Μπενάσερ (Μ, 9/0) παραμένουν εκτός, όπως και ο Γκάμπια (Α, 6/0). Οι Μάντζουκιτς και Τομόρι είναι έτοιμοι να προσφέρουν (στον πάγκο).

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (2-0) της Κάλιαρι. Και τα δύο γκολ σημείωσε ο Ιμπραχίμοβιτς (7′ πεν., 52′). Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές στο 74′ λόγω αποβολής του Σαλεμάκερς.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντοναρούμα – Καλάμπρια, Καλούλου, Κιάερ, Ερναντέζ – Τονάλι, Κεσί – Καστιγέχο, Ντίαθ, Λεάο – Ιμπραΐμοβιτς.

Δείτε και παίξτε στα κορυφαία δωρεάν φρουτάκια

Αταλάντα: Χρωστούσε ένα παιχνίδι που είχε αναβληθεί πέρσι στο Ούντινε και πριν από 3 ημέρες, παρότι ήταν αρκετά καλύτερη σχεδόν όλο το 90λεπτο από την αντίπαλό της, δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από την ισοπαλία. Με το βαθμό αυτό η Αταλάντα είναι στο -1 από την 3η θέση, κάτι που από μόνο του δείχνει πόσο «ρευστά» είναι τα πράγματα στις πρώτες θέσεις. Η αλήθεια είναι πως ο Γκασπερίνι έκανε αρκετές αλλαγές στο βασικό του σχήμα, όμως τα… βαριά χαρτιά των Μπεργκαμάσκι έπαιξαν στο δεύτερο μέρος χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν. Κόντρα στη Μίλαν όλοι θα παίξουν από την αρχή φυσικά και η Αταλάντα θα κυνηγήσει το διπλό που όχι μόνο θα την φέρει στην 4άδα, αλλά θα μειώσει και τη διαφορά από την κορυφή.

Αγωνιστικά Νέα: Ο Πάσαλιτς (Μ, 8/1) έχει επιστρέψει στις ομαδικές προπονήσεις, αλλά ο Γκασπερίνι εξακολουθεί να τον θεωρεί ανέτοιμο, τον άφησε εκτός αποστολής. Άλλο πρόβλημα δεν υπάρχει, διαθέσιμος είναι και ο Λάμερς (Ε, 10/2), του οποίου ο χρόνος συμμετοχές έχει συρρικνωθεί και προορίζεται για δανεισμό. Δεδομένα με τρεις στην άμυνα και δύο στην επίθεση οι «μπεργκαμάσκι», το τεχνικό τιμ έχει πληθώρα επιλογών στις δύο θέσεις και οι συνδυασμοί τους οποίους μπορεί να επιστρατεύσει, ανάγονται σε διψήφιο αριθμό.

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εκτός) με την Ουντινέζε. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στα πρώτα δευτερόλεπτα με Περέιρα, το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μουριέλ στο 44′.

Πιθανή Ενδεκάδα (3-4-1-2): Γκολίνι – Τολόι, Ρομέρο, Τζιμσίτι – Χάτεμπουρ, Ντε Ρόουν, Φρόιλερ, Γκόσενς – Πεσίνα – Ιλιτσιτς, Σαπάτα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με συνεχόμενα παιχνίδια έχουν επιβαρυνθεί τα πόδια των παικτών της Αταλάντα και όσο καλή κι αν είναι η εικόνα των φιλοξενούμενων στο γήπεδο, μην ξεχνάμε τη δυσκολία και πίεση της Σέριε Α’. Η Μίλαν έχει επιστροφές, είναι σε πολύ καλή κατάσταση και είναι αρκετά περίεργο που δίνεται τόσο ξεκάθαρο αουτσάιντερ. Πάμε με τον άσο σε Draw No Bet στο 2.050 από τη Bet365.

Για προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων, βαθμολογίες, καζίνο και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook