Το 1989 σε ηλικία 12 ετών η Clare επισκέφθηκε το θέρετρο Royan στη νοτιοδυτική Γαλλία, το οποίο είχε «αδελφοποιηθεί» με την πόλη καταγωγής της το Gosport του Hampshire. Εκεί γνώρισε τον 15χρονο τότε Pascal.

Δεκαοχτώ χρόνια μετά, το 2007, η 34χρονη Βρετανίδα πήγε ξανά στο Royan, όπου συνάντησε τυχαία τον παιδικό της έρωτα.

Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος! Πριν από ένα μήνα η Clare μετακόμισε στη Γαλλία και παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της.

«Όλοι λένε ότι η ιστορία μας είναι σαν παραμύθι. Αλλά για εμάς είναι η ζωή μας. Η αγάπη μας είναι τόσο δυνατή που δεν θα το φανταζόμουν ποτέ. Πολλοί μου λένε ότι η απόφασή μου να πάω στη Γαλλία ήταν μια πολύ μεγάλη θυσία και πως αφήνω πίσω μου πολλά πράγματα, αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι».

\"\"

«Όταν γνωριστήκαμε, τότε που ο Pascal ήταν 15 ετών, τον έβρισκα πολύ όμορφο. Μου άρεσε πολύ αλλά ήμουν πολύ ντροπαλή γιατί δεν είχα φιλήσει ποτέ κάποιο αγόρι. Θυμάμαι ότι γελούσαμε πολύ μαζί, παρόλο που δεν ήξερα καλά γαλλικά, ούτε κι εκείνος αγγλικά. Δεν μας ένοιαζε όμως, γιατί είχαμε βρει το δικό μας τρόπο επικοινωνίας» συνέχισε.

Το συνάντησε ξανά στο σπίτι του, σχεδόν δύο δεκαετίες μετά, όταν εκείνη επισκέφτηκε τη μητέρα του με την οποία είχαν διατηρήσει επαφή από το πρώτο της ταξίδι στο Royan το 1989.

\"\"

«Ήμουν μόνη για πολύ καιρό και δεν έψαχνα κάποια σχέση. Πήγα στη Γαλλία για να περάσω λίγο ποιοτικό χρόνο με τον πατέρα μου. Πλέον η ζωή μου ήταν στη Νέα Ζηλανδία. Είχα φτιάξει το σπίτι μου και είχα μια καλή δουλειά στο Christchurch. Ήταν σαν κεραυνός. Μόλις ο Pascal μπήκε στο δωμάτιο η καρδιά μου σπαρτάρισε. Το ίδιο ένιωσε κι εκείνος. Τώρα έχω παντρευτεί έναν πολύ καλό άνθρωπο με τον οποίο είμαι πολύ ερωτευμένη» λέει η ίδια.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά η σχέση τους βασίστηκε σε ταξίδια ανάμεσα στην Αγγλία, τη Γαλλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook