15 συνολικά γιατροί του Νοσοκομείου Ρεθύμνου υπέβαλλαν παραίτηση, στηρίζοντας τη Διευθύντρια της Παθολογικής κλινικής κ. Ελένη Ιωαννίδου.

Όπως σημειώνουν στην  ανακοίνωσή τους, δεν επιθυμούμε την δημοσιότητα, οφείλουμε να εκφράσουμε την απογοήτευση μας γι αυτήν την τροπή και να ξεκαθαρίσουμε ότι η παραίτηση μας πρωταρχικό σκοπό έχει την στήριξη της κ Ιωαννίδου”.

Επισημαίνουν  μάλιστα ότι, “Όλοι εμεις που έχουμε υποβάλλει την παραίτηση μας ανήκουμε σε διαφορετικούς πολιτικούς -κομματικούς χώρους”.

Διαβάστε το κείμενο που υπογραφεται από τους παραιτηθέντες γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου:
    
Αντιληφθήκαμε προς εκπληξη μας ότι η όλη κατάσταση όπως εξελίσσεται με αφορμή την ενέργεια της κ Ιωαννίδου, να έχει λάβει τις διαστάσεις κομματικής αντιπαράθεσης εντός και εκτός του νοσοκομείου.
Παρά το ότι δεν επιθυμούμε την δημοσιότητα, οφείλουμε να εκφράσουμε την απογοήτευση μας γι αυτήν την τροπή και να ξεκαθαρίσουμε ότι η παραίτηση μας πρωταρχικό σκοπό έχει την στήριξη της κ Ιωαννίδου, κυρίως όσον αφορά την επαπειλούμενη πειθαρχική της δίωξη την οποία θεωρούμε άτοπη και άδικη.
Η κ Ιωαννίδου είναι αξιόλογος άνθρωπος και επιστήμονας και το έργο της στο ΓΝΡ αξίζει την αναγνώριση και τον σεβασμό όλων μας. Οι ενέργειες της πάντα και τώρα αποσκοπούν στην ασφαλή και επαρκή περίθαλψη των συμπολιτών μας, κάτι για το οποίο παλεύουμε κι εμεις και διεκδικούμε μαζί της, ότι θα έπρεπε να είναι αυτονόητο για το νοσοκομείο μας.
Όλοι εμεις που έχουμε υποβάλλει την παραίτηση μας ανήκουμε σε διαφορετικούς πολιτικούς -κομματικούς χώρους, αλλά κοινός μας στόχος είναι η διεκδίκηση για το πάντα ”παραγκωνισμένο” νοσοκομείο του νομού μας.

Τα ονόματα των 15 ιατρών
Στουπής Ιωάννης ογκολόγος
Ζενιώδη Μαριλένα παθολόγος
Ιωαννίδου Ελένη παθολόγος
Μαρκάκης Χαράλαμπος εντατικολόγος
Σαμιώτης Ηλίας εντατικολόγος
Καμπουράκη Δέσποινα εντατικολόγος
Πεντάρη Αναστασία εντατικολόγος
Κυρίτση Αικατερίνη εντατικολόγος
Νταουντάκη Ειρήνη νεφρολόγος
Πάσσαμ Ανδρέας νεφρολόγος
Περυσινάκη Γαρυφαλιά νεφρολόγος
Παπαδάκη Παναγιώτα νεφρολόγος
Σαριδάκης Ιωάννης ακτινολόγος
Βρανάκης Γεώργιος χειρουργος
Νεονάκη Πελαγία παιδίατρος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook