Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ Χανίων.

Η ξαφνική απώλεια του συντρόφου , αγωνιστή Σήφη Βαλυράκη, μας γεμίζει θλίψη.Υπήρξε ένας γενναίος και ακέραιος δημοκράτης. Ατρόμητος αντιστασιακός στη δικτατορία. Οι αγώνες του για την ανατροπή της χούντας και η συμβολή του στο μεγάλο έργο της Αλλαγής της χώρας, αποτελούν παρακαταθήκη για όλους μας.

Πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη δημοκρατία και την προοδευτική παράταξη.

Μαχητής μέσα από το ΠΑΚ στον αγώνα κατά της Χούντας. Σε όλη του τη ζωή ήταν ένας ευπρεπής και δυναμικός άνθρωπος. Υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια ,ήθος και αφοσίωση τη δημοκρατία και την προοδευτική  παράταξή σαν  βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην εκλογική περιφέρεια των Χανίων  και  σαν υπουργός, και διακρίθηκε για το ήθος του, την εργατικότητα του, την αφοσίωση στους στόχους της παράταξης και το χρέος στην πατρίδα προσφέροντας  στον τόπο του, στην Κρήτη και γενικότερα στη χώρα.Ο Σήφης ήταν ιδεολόγος κι έντιμος πολιτικός, με πίστη στην πατρίδα και στις δυνάμεις της.Συνοδοιπόρος του Ανδρέα Παπανδρέου στη μεγάλη πορεία του ΠΑΣΟΚ που οδήγησε στη μεγάλη νίκη του 1981.

Δυστυχώς έφυγε αδόκητα στη θάλασσα που αγαπούσε.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κινήματος Αλλαγής Χανιών εκφράζει τα  «Ειλικρινή συλλυπητήρια στην αγαπημένη του Μίνα και στους δικούς του ανθρώπους ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook