«Έψηνε» για μήνες το κορίτσι μέσω κοινωνικών μέσων – Ο εκπαιδευτικός δίδασκε σε σχολείο θηλέων

Ένας καθηγητής σε σχολείο θηλέων στο Κουίνς της Νέας Υόρκης ταξίδεψε ως τη Φλόριντα για να συνευρεθεί ερωτικά με τη μαθήτρια που είχε περάσει μήνες να συνομιλεί online.

Ο Zeshaan Naqvi «έψηνε» την ανήλικη εδώ και καιρό στο ίντερνετ και τώρα ήταν η στιγμή του. Έβγαλε εισιτήριο για τη Φλόριντα και πρόλαβε να κάνει το διεστραμμένο έγκλημά του, σύμφωνα με το γραφείο σερίφη της κομητείας.

«Ποτέ δεν θα σταματήσει να με εκπλήσσει το πού είναι διατεθειμένα να φτάσουν τα αρπακτικά για να πάρουν αυτό που θέλουν», δήλωσε ο σερίφης Chad Chronister, «σε αυτή την περίπτωση, ένας καθηγητής Ιστορίας μέσης εκπαίδευσης έκλεισε εισιτήριο, ανέβηκε στο αεροπλάνο, ταξίδεψε από την άλλη άκρη της χώρας για να συναντηθεί με ανήλικη, με την οποία μιλούσε για 3 μήνες στο ίντερνετ».

Ο 31χρονος Naqvi πέρασε και πήρε τη μικρή το Σαββατόβραδο και πήγαν στο ξενοδοχείο του. Λίγες ώρες μετά, την επέστρεψε στο σπίτι της. Κάποιες ώρες αργότερα, πήγε και την έφερε ξανά στο δωμάτιό του, όπου και έκαναν σεξ.

Τον συνέλαβαν στο ξενοδοχείο και είπε αμέσως στους αστυνομικούς πως ήξερε ότι το θύμα ήταν ανήλικη. Η αστυνομία ενημερώθηκε από τη μητέρα της κοπέλας…


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook