Στο περιστατικό εμπλέκονται συνολικά 6 άτομα – Οι μισοί επέβαιναν σε ένα όχημα που κατεδίωκε ένα άλλο όχημα στο οποίο επέβαιναν οι υπόλοιποι.

Συγκρούστηκαν τα οχήματά τους και ξέσπασε η αιματηρή συμπλοκή.

Αιματηρό επεισόδιο με μαχαιρώματα και πυροβολισμούς έλαβε χώρα το απόγευμα κοντά στο κέντρο της Πάτρας μεταξύ συνολικά έξι Αλβανών που εμπλέκονται στο περιστατικό.

Αρχικά ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν οι μισοί κατεδίωκε το άλλο όχημα και κάποια στιγμή συγκρούστηκαν. Τότε βγήκαν έξω αυτοί που καταδίωκαν τους ομοεθνείς τους και ο ένας πυροβόλησε εναντίον τους με αποτέλεσμα ένα άντρας περίπου 30 ετών να τραυματιστεί σοβαρά να μεταφερθεί στη συνέχεια σε νοσοκομείο και ήδη να θεωρείται κλινικά νεκρός.

Ένας άλλος άντρας από την ομάδα του θύματος όρμησε σε συνεργό του ενόπλου δράστη και τον τραυμάτισε με κατσαβίδι, όμως κατάφερε και διέφυγε αιμόφυρτος προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από την Αστυνομία διενεργούνται αναζητήσεις στην γύρω περιοχή για τον εντοπισμό όλων των εμπλεκομένων οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ το περιστατικό αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, για λόγους που μένει η έρευνα της Ασφάλεια να διακριβώσει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook