Η πρώτη αντίδραση του ηθοποιού στα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»

Μεγάλο θέμα συζήτησης και κύμα σχολίων έχει προκληθεί από την καταγγελία της Ζέτας Δούκα πως υπέστη σωματική και λεκτική βία από τον Γιώργο Κιμούλη κατά τη διάρκεια συνεργασίας της.

Ο Γιώργος Κιμούλης έδωσε την πρώτη του απάντηση μέσω του parapolitika.gr και τόνισε πως έχει ήδη κινηθεί νομικά κατά της ηθοποιού.

«Όσα είπε είναι απαράδεκτα και ψευδή και έχω ήδη κινηθεί νομικά κάνοντας αγωγή και μήνυση» είπε ο Γιώργος Κιμούλης στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη.

«Έκανε τα πάντα για να με ταράξει επί σκηνής και εκτός σκηνής υπήρχαν περιστατικά λεκτικής βίας»

Kαλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη ήταν το πρωί της Τρίτης η Ζέτα Δούκα, η οποία προχώρησε σε μία καταγγελία για τον Γιώργο Κιμούλη πως κατά τη διάρκεια μίας θεατρικής τους συνεργασίας είχε υποστεί σωματική και λεκτική βία από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

«Δεν είναι σεξουαλικής φύσεως και θέλω να το τονίσω, είναι ψυχολογική και λεκτική βία. Ήταν πριν από 13-14 χρόνια σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας με ένα πολύ ωραίο έργο, με σπουδαίο καστ. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης και ηθοποιός ήταν επικεφαλής του θιάσου, ο οποίος είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός», είπε αρχικά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook