Ασταμάτητος ο 18χρονος, απείλησε οδηγό με όπλο περιμένοντας να δικαστεί για τη δολοφονία

Ένας έφηβος από το Νιου Τζέρσεϊ μαχαίρωσε θανάσιμα τον γείτονά του για να γίνει άμεσα δημοφιλής στο TikTok.

Και την ώρα που περιμένει τη δίκη του για το στυγερό έγκλημα, τον συνέλαβαν την προηγούμενη βδομάδα στη Φλόριντα να απειλεί με όπλο έναν οδηγό.

Ασταμάτητος μοιάζει πια ο 18χρονος Zachary Latham, ο οποίος πήγε στην ηλιόλουστη πολιτεία μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή του. Η εν ψυχρώ δολοφονία του 51χρονου γείτονά του William Durham δηλαδή.

Ο νεαρός συνελήφθη εκ νέου το Σάββατο γιατί απείλησε αυτοκινητιστή με πιστόλι και άλλα δύο κακουργήματα προστέθηκαν στον βαρύ φάκελό του.

Η Αμερική δεν έχει ξεχάσει τον φόνο του Μαΐου του 2020, όταν ο 18χρονος προκάλεσε καυγά με τον γείτονά του, σωφρονιστικό υπάλληλο, για να τον σκοτώσει και να γίνει, όπως πίστεψε, γνωστός στο κοινωνικό μέσο.

Ο Latham είχε καταγράψει με την κάμερά του μια σειρά από καυγάδες με τον γείτονα και έβλεπε τα views να αυξάνονται. Το τελευταίο βίντεο πριν από τον φόνο μάζεψε 3 εκατ. προβολές και ήταν αυτό που τον έπεισε, σύμφωνα με τον εισαγγελέα, να προχωρήσει σε ένα ακόμα βίντεο, αυτή τη φορά με τον φόνο του γείτονα.

Ο ίδιος ισχυρίζεται βέβαια πως βρισκόταν σε νόμιμη αυτοάμυνα. Είχε γίνει μόλις 18 χρονών όταν σκότωσε τον τραγικό 51χρονο μπροστά στη γυναίκα και τα δυο του παιδιά.

Το ματωμένο βίντεο κατέγραψε αυτή τη φορά η γυναίκα του νεαρού, Sarah, γιατί «ήταν δική της και του Latham η πρόθεση να ανεβάσουν αυτά τα βίντεο στο TikTok και να γίνουν διάσημοι», όπως είπε ο εισαγγελέας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook