Vaser –Προτεραιότητα το σμιλευμένο και όμορφο σώμα!

Το vaser είναι το Νο1 όπλο σας κατά του επίμονου πάχους που δεν λέει να φύγει ούτε με γυμναστική, ούτε με αυστηρή διατροφή. Περιοχές που με τα χρόνια συσσωρεύουν λίπος, άνδρες και γυναίκες με τάση προς ανόμοια κατανομή λίπους και βάρους πλέον βρίσκουν λύση στην λιπογλυπτική και λιποαναρρόφηση Vaser, μία ασφαλής και μη επεμβατική τεχνική που σέβεται το ανθρώπινο σώμα και ακολουθεί αυστηρά πρωτόκολλα για την εφαρμογή του. 

Το αποτέλεσμα; Σμιλευμένοι μυς και γραμμωμένοι κοιλιακοί, χωρίς κανένα σημάδι!

H αξία της λιποαναρρόφησης vaser

Κάθε άνθρωπος γεννιέται με έναν μοναδικό σωματότυπο. Το λίπος ελάχιστες φορές είναι σωστά και «δίκαια» κατανεμημένο, με αποτέλεσμα χωρίς γυμναστική και ισορροπημένη διαστροφή, το σώμα να φτάνει στο σημείο να δημιουργεί λιποαποθήκες σε συγκεκριμένα σημεία. Ακόμα και με την απώλεια κιλών, οι αποθήκες αυτές ακόμα λειτουργούν αποθηκεύοντας λίπος, απλά με πιο συρρικνωμένα λιποκύτταρα!

Με το vaser, το ανεπιθύμητο λίπος σε δύσκολες περιοχές όπως η κοιλιακή χώρα και τα πλαϊνά, οι μηροί, οι γλουτοί, οι βραχίονες, το προγούλι μπορεί να αποτελέσει παρελθόν, με τεχνικές γλυπτικής σώματος που δεν επεμβαίνουν όπως παλαιότερα στους ιστούς.

Δεν είναι τυχαίο ότι η λιποαναρρόφηση vaser αποτελεί επιλογή εκλογής για προηγούμενες αποτυχημένες λιποαναρροφήσεις, διορθώνοντας το πρόβλημα σε 1 συνεδρία!

Vaser HD – Σε τι υπερέχει

  • Η μέθοδος τραυματίζει ελάχιστα ή καθόλου τους ιστούς, επομένως θεωρείται 100% ασφαλής
  • Μετά τη συνεδρία, η περιοχή δεν χαλαρώνει, εν αντιθέσει με κλασικές μεθόδους
  • Εξασφαλίζεται η δυνατότητα γράμμωσης

Εκπληκτικά αποτελέσματα και στην όψη φλοιού πορτοκαλιού

Η πρωτοποριακή τεχνική Vaser HD, με την εφαρμογή της ειδικής κεφαλής Vaser Snooth μπορεί στοχεύει απευθείας στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας στην περιοχή των γλουτών με πολύ καλά αποτελέσματα. Βέβαια, όπως όλες οι τεχνικές, είναι απαραίτητο μετά τις συνεδρίες ο ασθενής να ακολουθεί μία ισορροπημένη διατροφή και να διατηρεί επαφή με κάποιο άθλημα ή δραστηριότητα.

Όλες οι τεχνικές vaser απαιτούν στην συντριπτική πλειοψηφία τους 1 συνεδρία για να ολοκληρωθούν. 

Ελάτε πιο κοντά στην αντικειμενική ομορφιά συνδυάζοντας αρμονία και επιστήμη!

Δρ. Χρήστος Μεγαπάνος
Πλαστικός Χειρουργός

https://vaser.gr/ 
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook