Τόσο οι σκύλοι όσο και οι γάτες έχουν ανάγκη από εκτόνωση, παιχνίδι, καινούργιες ανακαλύψεις και πολλά ερεθίσματα εκτός και εντός σπιτιού

Φυσικά εντός σπιτιού, μπορείτε να κάνετε πολλά εσείς ως ιδιοκτήτες, αφού τα παιχνίδια που κυκλοφορούν στο εμπόριο είναι αρκετά ώστε να τρελάνουν την ψιψίνα σας και να διασκεδάσουν μέχρι τελικής πτώσης τον σκυλάκο σας.

Το καλό είναι ότι σε οποιαδήποτε ηλικία και να βρίσκονται μπορούν να παίζουν εξίσου με τα παιχνιδάκια τους, οπότε αγοράστε τους ό,τι θεωρείτε ότι τους αρέσει!

Για τη γατούλα σας


 
Πρωτότυπα παιχνίδια για γάτες – Έχει λίγο από σκοινί, μία δόση ξύλου, φτερά και ένα μέρος από ύφασμα. Αυτό είναι αρκετό ώστε να εξάψει την περιέργεια της γάτας σας, προσφέροντάς της πολλά απογεύματα παιχνιδιού μαζί σας. Με την αγορά κερδίζετε έκπτωση για μία επόμενη αγορά σας. Περισσότερα εδώ.


 
Οι γάτες αγαπούν το κυνήγι, γι’ αυτό άλλωστε φέρνουν και τα θηράματά τους στους ιδιοκτήτες τους. To λούτρινο ποντίκι λοιπόν ικανοποιεί πλήρως το ένστικτο της γάτας για καταδίωξη. Το ποντικάκι είναι κατασκευασμένο από ειδικά υλικά και φυσικά είναι εμπλουτισμένο με catnip που τρελαίνει τις γάτες όταν το μυρίζουν.

Για τον σκύλο σας


 
Το τέλειο παιχνιδάκι για το κουτάβι σας ή και τον ενήλικο σκύλο σας με squeaker και όχι με τον κλασικό ήχο κόρνας που δαγκώνοντας ακούγεται σε όλο το σπίτι. Το squeaker είναι πανέξυπνο γιατί εκπέμπει ήχο που είναι αντιληπτός μόνο από τον σκύλο σας. Κατάλληλο για ατέλειωτο μασούλημα, χωρίς να παθαίνει τίποτα. Βρείτε το εδώ.


 
Διασκεδαστικά παιχνίδια για σκύλους – Η διελκυστίνδα είναι ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια ιδιοκτητών και σκύλων! Εκτονώνουν την ενέργειά τους και παράλληλα μασουλάνε κιόλας. Βασικό σε αυτό το παιχνίδι, είναι να παίζεται με κανόνες. Ο σκύλος πρέπει να μάθει να σταματάει όταν το αφεντικό του δώσει εντολή και να κάνει υπομονή. Το παιχνίδι αυτό αφενός προωθεί το τράβηγμα αλλά και το πέταμα, αφού στην άκρη έχει μπάλα για να μπορεί να κυλάει και να τρέχει να το φτάσει. Βρείτε το συμπαγές και ελαστικό παιχνίδι από εδώ.

Τι άλλο να μην παραλείψετε να αγοράσετε στους χνουδωτούς σας φίλους:

Στις γάτες αρέσουν πολύ τα γατόσπιτα και τα laser, επομένως προσθέστε τα στο καρότσι σας την επόμενη φορά. 

Οι σκύλοι από την άλλη αρέσκονται στο να ακονίζουν τα δόντια τους, ωστόσο τα κόκαλα ως γνωστόν απαγορεύονται και στα dental sticks δεν μπορεί να γίνεται υπερκατανάλωση. Γι’ αυτόν τον λόγο μπορείτε να δοκιμάσετε το φυσικό κέρατο ελαφιού ή βουβαλιού και το ξύλο ελιάς για ατέλειωτη ώρα ακονίσματος και μασουλήματος. 

Ξεκινήστε τις αγορές σας στο petshop88.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook