Ο σκύλος αναζητά τον Βρετανό

Ο σκύλος του άτυχου Βρετανού -ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός σήμερα το πρωί από το βυθισμένο του σκάφος στον κόλπο της Σούδας- ήταν πάνω στο ιστιοφόρο, κοντά στο άψυχο σώμα του ηλικιωμένου, τον αναζητά και φαίνεται πώς δεν ήθελε να απομακρυνθεί από το σημείο. 

Ο σκύλος μεταφέρθηκε με ασφάλεια στην ακτή, ωστόσο ήταν φοβισμένος και κοιτούσε συνεχώς το σημείο όπου βυθίστηκε το σκάφος. 

Μάλιστα κάποια στιγμή έτρεξε και ξέφυγε από τα χέρια των λιμενικών, για να καταλήξει σε ένα σημείο όπου είχε καλύτερη οπτική επαφή με το βυθισμένο ιστιοφόρο. 

Στο σημείο κλήθηκε ο Φιλοζωικος σύλλογος Χανίων «Η Προστασία των Ζώων» προκειμένου να αναλάβει την φροντίδα του σκύλου. 

Ωστόσο, ο Φιλοζωικός σύλλογος Χανίων, απευθύνει έκκληση ώστε να βρεθεί κάποιος να φιλοξενήσει το σκυλάκι του άτυχου άνδρα. 

Αναλυτικά ο Φιλοζωικος σύλλογος Χανίων «Η Προστασία των Ζώων», αναφέρει “το σκυλάκι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη βάρκα των ψαράδων σε σοκ και η αστυνομία μας ειδοποίησε εάν μπορούμε να το βοηθήσουμε.  Παρακαλούμε όποιος μπορεί να το φιλοξενήσει προσωρινά, για να μπορέσει η αστυνομία να αναζητήσει την οικογένεια του άτυχου κηδεμόνα του. Το σκυλί βρίσκεται σε σύγχυση και σοκ και θα χρειαστεί ένα ήρεμο περιβάλλον, μέχρι να βρεθεί μια λύση. Είναι αρσενικός, πολύ ήρεμος και συνεργάσιμος και πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε. Ο χειρότερος εφιάλτης όλων μας που έχουμε ζώα και τα αγαπάμε είναι να βρεθούν μόνα τους εάν πάθουμε κάτι”. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook