“Αποκατάσταση βατότητας αγροτικού δρόμου”.

Την αποκατάσταση ενός δρόμου στον  οικισμό Τσιβαρά, με πολλές λακκούβες και από τον οποίο διέρχονται πολλά οχήματα επισημαίνει με επιστολή της στον Δήμαρχο Χαράλαμπο Κουκιανάκη, η Λαϊκή Συσπέιρωση Αποκόρωνα.

Όπως τονίζεται στην επιστολή “χρειάζεται ψυχραιμία και ελιγμοί για να μην πάθουν ζημιά τα διερχόμενα οχήματα”.

Αναλυτικά:

Κύριε δήμαρχε,

 στον οικισμό Τσιβαρά της κοινότητας Καλυβών στην τοποθεσία Ρέντα  υπάρχει ένα τμήμα  αγροτικής οδού  με πολλές, μικρές και μεγάλες  λακκούβες που καλύπτουν όλο το πλάτος του δρόμου και  χρειάζεται ψυχραιμία και ελιγμοί για να μην πάθουν ζημιά τα διερχόμενα οχήματα.

Ο δρόμος αυτός δέχεται μεγάλο όγκο οχημάτων, γιατί είναι η πιο σύντομη διαδρομή προκειμένου να μεταβεί κάποιος από τον Βάμο  και τον Τσιβαρά στην Αλμυρίδα  και το αντίστροφο.

 Όταν βρέχει, ένα τμήμα του είναι  σχεδόν απροσπέλαστο από τα νερά και τις λάσπες, με αποτέλεσμα οι βιοπαλαιστές αγροτοκτηνοτρόφοι να δυσκολεύονται να μεταφέρουν τις ζωοτροφές και τα προϊόντα τους.

Το θεωρούμε απαράδεκτο  να   ακούγονται  από κυβερνήσεις και τοπικούς άρχοντες  μεγάλα λόγια όπως «ανάπτυξη της υπαίθρου», «στήριξη του πρωτογενούς τομέα» κτλ. και να υπάρχουν για χρόνια, σε τέτοια κατάσταση αγροτικοί δρόμοι.

Η Λαϊκή Συσπείρωση  ζητά να ικανοποιηθεί το αίτημα των αγροτών της περιοχής να ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος, και άμεσα να καλυφθούν  οι λακκούβες  με υπόβαση,  ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος ατυχήματος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook