Με απειλές κατά της ζωής της, αλλά και της οικογένειάς της, κρατούσε «δεμένη» επί σχεδόν τρία χρόνια την 11χρονη τότε αθλήτρια ο 38χρονος πρώην προπονητής ιστιοπλοΐας.

Το μικρό κορίτσι, φοβούμενο για το τι μπορεί να συμβεί, κρατούσε το στόμα του κλειστό, ώσπου δεν άντεξε και αποκάλυψε τη σεξουαλική κακοποίησή του στους γονείς του. Την επόμενη ημέρα, όπως περιέγραψαν και οι ίδιοι στις καταθέσεις τους ενώπιον του εισαγγελέα, πήγαν στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλουν τον βιασμό της κόρης τους. Εκεί ο διοικητής τους συνέστησε να μην προχωρήσουν παρακάτω, για να μην «τραυματιστεί» περαιτέρω το παιδί τους. Τους είπε, ωστόσο, ότι, αν επιμένουν να κινηθούν διαφορετικά, θα πρέπει να απευθυνθούν στη ΓΑΔΑ. Όπως και έκαναν. Όμως, και από εκεί η σύσταση ήταν η ίδια. Έτσι, και το θύμα και η οικογένειά της «έθαψαν» τα πάντα μέσα τους.

Ώσπου η κοπέλα, στα 21 της χρόνια πλέον και παίρνοντας κουράγιο από την αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου, αποφάσισε η ίδια να πάει την υπόθεση στη Δικαιοσύνη, όπου μίλησε ξεκάθαρα για βιασμό που υπέστη στα 11 της χρόνια από τον 28χρονο τότε προπονητή της, ενώ και οι γονείς της μίλησαν για τις απειλές που δεχόταν όταν δεν τον συναντούσε. «Απειλούσε την κόρη μας για να δεχθεί να τον συναντήσει», φέρεται να κατέθεσαν στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook