Η Μελίνα Ασλανίδου μίλησε στο “Σημείο Συνάντησης” και έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά τον χωρισμό της

Η γνωστή τραγουδίστρια συζήτησε με τον Μιχάλη Κουϊνέλη για τη ζωή της και ανέφερε πως ο κορονοϊός ήταν μια ευκαιρία να ξεκουραστεί επαγγελματικά.

Η ίδια σχολίασε πώς μετά τον χωρισμό της από τον Βασίλη Μουντάκη, περνάει καλά ζει μόνιμα στα Χανιά και η καραντίνα τη βρήκε στο νησί. «Περνάω καλά. Από το ένα ως το δέκα περνάω 12. Το πρωί σηκώνομαι 9 η ώρα συνήθως. Είμαι τόσο χαρούμενη», ανέφερε. 

“Εμένα η αλήθεια είναι πως ήρθε ο κορονοϊός σε μια φάση που είχα κουραστεί να τραγουδάω σε μαγαζιά και να ζω όλο αυτό το ξενύχτι. Ήμουν σε μια άλλη φάση που δεν ήθελα να είμαι σε μαγαζιά, ήμουν σε μια φάση που ήθελα να μαζευτώ. Οπότε ήρθε πολύ καρμικά στη σωστή στιγμή, γιατί ενώ ήθελα να μην είμαι όλη την ώρα σε μαγαζιά και να τραγουδάω μέχρι το πρωί, δε γινόταν γιατί ήταν έτσι η ροή της εργασίας. Οπότε ήρθε, έδεσε και κούμπωσε σαν ένα δώρο. Έτσι όπως το βιώνω εγώ είναι πως είναι μια δυσκολία και κάθε δυσκολία στη ζωή μας είναι μια ευλογία, ένα δώρο. Κοιτάω πάντα ποιο είναι αυτό το δώρο. Σίγουρα είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε τι δώρα μπορεί να κρύβει ένας κορονοϊός. Κάτι κρύβει, προσπαθώ να το δω σαν παρατηρητής, σαν τραγουδίστρια δε μου λείπει να τραγουδάω. Νομίζω πως έχω βγάλει και πολύ ένταση και ενέργεια και έχω δώσει όλο μου το “είναι” στον κόσμο. Όταν πάω πίσω σκέφτομαι πως δεν κρατούσα τίποτα για εμένα και το έδινα όλο στον κόσμο, γιατί ήθελα μέσα από αυτό να θεραπεύεται και ο κόσμος, πως γίνεται μια λύτρωση, μια εξωτερίκευση του συναισθήματος”, τόνισε η Μελίνα Ασλανίδου. 

Η Μελίνα Ασλανίδου, δεν δίστασε να αναφερθεί και στις εθελοντικές δράσεις στις οποίες συμμετέχει και στη βοήθεια που προσφέρει σε παιδιά. 

“Είμαι με τον Ερωτόκριτο που είναι φίλος μου χρονια και μας έχει ενώσει αυτό το κοινό βίωμα. Είναι η σχολή Αγαπής Εαυτού και το Μανώλη Όλοι μαζί Μπορούμε, είναι ο γιος του Ερωτόκριτου που έχει φύγει σε άλλη διάσταση και μέσα από αυτή τη διάσταση υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που κάνουμε δράσεις. Γινόμαστε οι νόνοι των παιδιών και θα δώσουμε ένα μικρό πόσο ο καθένας. Είμαστε πολλοί και από το πολύ λίγο ποσό του καθενός, γίνεται ένα μεγάλο ποσό και πάει στα παιδιά που είναι σε ιδρύματα ή δεν έχουν γονεις, έχουν κακοποιηθεί. Προχθες ήταν μαγικό αυτό που ζήσαμε”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε αποσπάσματα από την εκπομπή:

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook