Η οικογένεια έχει ζητήσει να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στη θαλάσσια περιοχή όπου έχασε τη ζωή του ο πρώην υπουργός

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη καθώς τα στελέχη του Λιμενικού που χειρίζονται την υπόθεση ευελπιστούν, σύμφωνα με το Mega, ότι θα βρουν απαντήσεις για το τι συνέβη την επίμαχη ημέρα ελέγχοντας τις κινήσεις των σκαφών μέσω δορυφόρου.

Οι εικόνες αυτές θα δείξουν, σύμφωμα με το ρεπορτάζ, τόσο ποια σκάφη βρίσκονταν στο λιμάνι, όσο και αν υπήρχαν αλιευτικά κοντά στο φουσκωτό του Βαλυράκη.

Υπενθυμίζεται ότι σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδορκία κατά δύο ψαράδων οι οποίοι έδωσαν συμπληρωματικές καταθέσεις στους λιμενικούς, καθώς στις πρώτες καταθέσεις τους υποστήριξαν διαφορετικά πράγματα από αυτά που διαπιστώθηκαν σε φωτογραφίες και σε ερασιτεχνικό drone.

Εναντίον των δύο ψαράδων σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδορκία, ωστόσο -σύμφωνα με εκτιμήσεις των λιμενικών- δεν σχετίζονται με το συγκεκριμένο περιστατικό.

Την ίδια στιγμή βίντεο ντοκουμέντο του Mega, δείχνει τουλάχιστον δυο σκάφη να έχουν αναχωρήσει από το λιμανάκι της Ερέτριας την Κυριακή 24 Ιανουαρίου μεταξύ 11:14 και 11:33.

Οι Αρχές εξετάζουν τόσο τους ψαράδες όσο και τον αυτόπτη μάρτυρα που είχε υποστηρίξει ότι αλιευτικό σκάφος βρέθηκε δίπλα στο φουσκωτό του Σήφη Βαλυράκη, έφερε δύο γύρους από τη βάρκα του πρώην υπουργού, με αποτέλεσμα να προκαλέσει κυματισμό, που πιθανόν να ευθύνεται για την πτώση του στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δικηγόροι της οικογένειας Βαλυράκη έχουν ζητήσει να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Αγίας Τριάδας και Νησιού των Ονείρων, εκεί όπου έχασε τη ζωή του ο πρώην υπουργός.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook