Η ανακοίνωση του Δήμου Κισσάμου.

Με αφορμή την επίσκεψη του βουλευτή Χανίων της Ν.Δ. Μανούσου Βολουδάκη την Δευτέρα 1/2/2021 στο δημαρχείο Κισσάμου  και την συμμετοχή του στην σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για το θέμα εξεύρεσης λύσης για την άρδευση της Δυτικής Κισσάμου, θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για το συνεχή και αμέριστο ενδιαφέρον του για τα σημαντικά θέματα που απασχολούν το δήμο Κισσάμου. 

Όσον αφορά στο θέμα της συζήτησης για την άρδευση δυτικής Κισσάμου, κ. Βολουδάκης τόνισε ότι παραμένει στη διάθεση του Δήμου και του ΟΑΚ για συνεργασία στην προώθηση του έργου για χρηματοδότηση και δεσμεύθηκε να φέρει το θέμα στο γραφείο του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου αυτή να εξασφαλισθεί.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Μυλωνάκης, στο τέλος της προχθεσινής συνάντησης, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Μανούσο Βολουδάκη και για την σημαντική συμβολή του τόσο στην τροποποίηση του νομοσχεδίου για τους Σταθμούς Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, όπου γίνεται ειδική αναφορά στην έγκριση της θέσης του Σ.Μ.Α του Δήμου Κισσάμου η οποία ουσιαστικά διευθέτησε το πρόβλημα της χωροθέτησής του, όσο και για τις προτάσεις του στην αλλαγή της νομοθεσίας σχετικά με την αδεσποτία παραγωγικών ζώων και τον τρόπο επιβολής προστίμων που είναι ένα μεγάλο πρόβλημα της ευρύτερης περιοχής μας και που καλούμαστε συνεχώς να αντιμετωπίσουμε στο δήμο, αλλά και για την  ουσιαστική παρέμβασή του στην μείωση του ποσοστού του ανταλλάγματος υπέρ του δημοσίου στο 10% επί των ακαθάριστων εσόδων από την εκμετάλλευση των παραλιών αντί του 40% της αρχικής ΚΥΑ.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook