Θετικός στον κορωνοϊό γονέας μικρού παιδιού

Ο Δήμος Ρεθύμνης, η ΚΕΔΗΡ και η Αντιδήμαρχος, υπεύθυνη για τα θέματα δημόσιας υγείας του Δήμου Ρεθύμνης Δρ. Άννα Ελευθεριάδου-Γκίκα, ενημερώνουν τους συμπολίτες ότι ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Αρμένων παρέμεινε σήμερα (3/2/2021)  κλειστός για προληπτικούς λόγους. 

Αφορμή για την αναστολή λειτουργίας του Σταθμού έδωσε η υποψία κρούσματος κορονοϊου, σε γονέα παιδιού που φιλοξενείται  στο Σταθμό. 

Εφαρμόζοντας με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης τα ενδεδειγμένα προληπτικά μέτρα αντιμετώπισης εξάπλωσης της πανδημίας, και με σεβασμό στη δημόσια υγεία,  αποφασίστηκε να παραμείνει κλειστός ο Σταθμός μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων του τεστ ανίχνευσης. 

Παρότι το τεστ βγήκε θετικό για τον γονέα αλλά αρνητικό για τα παιδιά της οικογένειας, εφαρμόστηκε ο περιορισμός τους κατ’ οίκον κι ο Βρεφονηπιακός Σταθμός απολυμάνθηκε, ώστε όταν επαναλειτουργήσει αύριο, οι χώροι του να είναι υγειονομικά ασφαλείς  και να μην υφίσταται κανένας κίνδυνος για τους μικρούς φιλοξενούμενους του και το εκπαιδευτικό του προσωπικό.     

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook