Την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταστη των ποδοσφαιριστών που δεν είχαν μέχρι τώρα χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα είχε ο προπονητής του Πλατανιά, Τίμος Καβακάς, στο φιλικό με τον Κισαμικό.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν με 6-1 της μοναδικής ομάδας που δεν έχει απώλειες βαθμών στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΧ, σε μία αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Ταυρωνίτη.

Δύο γκολ για τον Πλατανιά σημείωσε ο Δρακάκης και από ένα οι Πουλάκης, Μιρτσέτα, Τσοντάκης και Μαρτσάκης, για να μειώσει στο τελικό 6-1 ο Σουχλάκης για τον Κισαμικό.
Στα δυσάρεστα ο τραυματισμός του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Γκολέμη , που τραυματίστηκε στη φάση του γκολ της κισαμίτικης ομάδας.

Πλατανιάς (Τίμος Καβακάς): Παπαδόπουλος (46’ Γκολέμης, 75’ λ.τρ. Παπαδόπουλος) Θεοδωρέλλης, Πουλάκης, Μπινιχάκης, Τσικνίδης, Μανουσάκης, Παπαζούδης, Μιρτσέτα (46’ Μπελεβέτης) Μαρτσάκης, Τσοντάκης, Δρακάκης.

Κισαμικός (Βασίλης Γκούμπλιας): Βλαχάκης, Μπουρμπάκης (60’ Τουλουπάκης), Παπακαστρήσιος, Ντεντάκης (75’ Πατεράκης), Δαμανάκης (75’ Μαρκετάκης), Κουλάκης (75’ Γιουρουκάκης), Χαλκιαδάκης (75’ Σημαντηράκης), Ανιάγκμπε (60’ Αποστολάκης), Ντόντα (70’ Σουχλάκης), Περράκης (75’ Βογιατζάκης), Βασαδάκης (60’ Περαθωράκης).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook