Την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταστη των ποδοσφαιριστών που δεν είχαν μέχρι τώρα χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα είχε ο προπονητής του Πλατανιά, Τίμος Καβακάς, στο φιλικό με τον Κισαμικό.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν με 6-1 της μοναδικής ομάδας που δεν έχει απώλειες βαθμών στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΧ, σε μία αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Ταυρωνίτη.

Δύο γκολ για τον Πλατανιά σημείωσε ο Δρακάκης και από ένα οι Πουλάκης, Μιρτσέτα, Τσοντάκης και Μαρτσάκης, για να μειώσει στο τελικό 6-1 ο Σουχλάκης για τον Κισαμικό.
Στα δυσάρεστα ο τραυματισμός του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Γκολέμη , που τραυματίστηκε στη φάση του γκολ της κισαμίτικης ομάδας.

Πλατανιάς (Τίμος Καβακάς): Παπαδόπουλος (46’ Γκολέμης, 75’ λ.τρ. Παπαδόπουλος) Θεοδωρέλλης, Πουλάκης, Μπινιχάκης, Τσικνίδης, Μανουσάκης, Παπαζούδης, Μιρτσέτα (46’ Μπελεβέτης) Μαρτσάκης, Τσοντάκης, Δρακάκης.

Κισαμικός (Βασίλης Γκούμπλιας): Βλαχάκης, Μπουρμπάκης (60’ Τουλουπάκης), Παπακαστρήσιος, Ντεντάκης (75’ Πατεράκης), Δαμανάκης (75’ Μαρκετάκης), Κουλάκης (75’ Γιουρουκάκης), Χαλκιαδάκης (75’ Σημαντηράκης), Ανιάγκμπε (60’ Αποστολάκης), Ντόντα (70’ Σουχλάκης), Περράκης (75’ Βογιατζάκης), Βασαδάκης (60’ Περαθωράκης).


Λευτέρης Αντωνακάκης