Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021, ο Σταθμός Αιμοδοσίας της Πλατείας Ελευθερίας πραγματοποίησε διαδικτυακά την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του, σε στενό πλαίσιο για λόγους υγειονομικής ασφάλειας.

Στο χώρο του Σταθμού ήταν παρόντες η ιατρός του Βενιζελείου Νοσοκομείου κ. Χουστουλάκη, ο αντιπεριφερειάρχης υγείας κ. Βαμβακάς, η αντιδήμαρχος κοινωνικών υπηρεσιών κ. Παπαδάκη,  ο πρόεδρος του Περιφερειακού τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ηρακλείου κ. Αμανάκης και στελέχη της Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, ενώ διαδικτυακά τηλεσυνδέθηκαν περίπου 100 άτομα, εθελοντές και αιμοδότες.

Οι συμμετέχοντες αντάλλαξαν νέα και ευχές, με ιδιαίτερη χαρά και θετική διάθεση σε μια πολύ ζεστή και συγκινητική διαδικτυακή συνάντηση.

Ο τυχερός της φετινής πίτας δεν ήταν άλλος από τους αιμοδότες του Σταθμού,οι οποίοι από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του, παραβρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του στην πλατεία Ελευθερίας και χάρισαν ζωή σε ασθενείς των νοσοκομείων της πόλης μας. Η τελετή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ολοκληρώθηκε με τις ευχές όλων για υγεία και ευτυχία αλλά και με τη δέσμευση των υπευθύνων για την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του σταθμού.

Ωράριο λειτουργίας Σταθμού Αιμοδοσίας Πλατείας Ελευθερίας
Δευτέρα-Σάββατο : 9:30-14:00

Ημέρες εφημερίας ΠΑΓΝΗ : 17:30-20:00
Τηλ. για ραντεβού: 2810225708
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook