Στον αύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου (με όλα τα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας)

Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Χανίων:

Οι επιθεωρητές ξανάρχονται!

Η κυβέρνηση της ΝΔ, χρησιμοποιεί  την πανδημία για να επιβάλει αντιδραστικές αλλαγές στην παιδεία, στις εργασιακές σχέσεις, στα δημοκρατικά δικαιώματα, στις συνδικαλιστικές και πολιτικές ελευθερίες. Η επιχείρηση φορτώματος της οικονομικής κρίσης στους εργαζόμενους και τη νεολαία έχει αναπόσπαστα στοιχεία της, την καταστολή, την ποινικοποίηση των αγώνων και το δόγμα της ατομικής ευθύνης.

Έτσι για το γεγονός ότι η κυβέρνηση:

δίνει στην υγεία λιγότερα χρήματα από πέρσι και ένα χρόνο τώρα δεν κάνει τίποτα για να την ενισχύσει, φταίνε οι γιατροί που το λένε και γι αυτό οδηγούνται σε ΕΔΕ και εισαγγελείς,
αναβιώνει στα πανεπιστήμια αναβαθμισμένο το σπουδαστικό της ασφάλειας (της χούντας), φταίει η πανεπιστημιακή κοινότητα που αντιδρά σύσσωμη και γι αυτό τη χρεώνει με το λογαριασμό μισθοδοσίας των αστυνομικών,
μειώνει τον αριθμό των εισακτέων στα ΑΕΙ στη μέση της χρονιάς,
θεσμοθετεί και εφαρμόζει εν μέσω πανδημίας την τράπεζα θεμάτων σε ΕΠΑΛ και ΓΕΛ από την Α λυκείου
διαλύει την επαγγελματική εκπαίδευση

είναι φανερό ότι (για τα 3,4,5)  φταίνε οι τεμπέληδες εκπαιδευτικοί και γι αυτό το φάρμακο είναι η αξιολόγησή τους και η εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολείων.

Θέματα της ΓΣ

1.     Αξιολόγηση- αυτοαξιολόγηση (ποιος, ποιον και γιατί)

2.     Η μη κατάθεση βαθμολογίας  Ά Τετραμήνου και οι γραπτές(!) ή/και προφορικές πιέσεις από ελάχιστους  διευθυντές (μελέτη περίπτωσης η αξίωση διευθυντή να καταθέσουν οι συνάδελφοι βαθμολογία για τα εργαστηριακά μαθήματα που «έγιναν» με τηλεκπαίδευση!)

3.     Η συγκρότηση των νέων ψευτο-ΠΥΣΔΕ 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook