Παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν λόγω κορωνοϊού ο Μανώλης Στεφανουδάκης θα βρεθεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους Παραολυμπιακούς αγώνες.

Ο χρυσός παραολυμπιονίκης του Ρίο αναχωρεί το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο 12th Fazza International Para Athletics Championships.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής θα αγωνιστεί την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στον ακοντισμό και την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στη σφαιροβολία στο Dubai 2021 World Para Athletics Grand Prix.

Οι διεθνείς αγώνες προετοιμασίας για τους Παραολυμπιακούς του Τόκιο πραγματοποιούνται με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τους αθλητές.

Στις δηλώσεις του ο Μ. Στεφανουδάκης αναφέρει τα εξής: «Εδώ κι ένα χρόνο ζούμε την εποχή του Κορονοϊού η οποία έχει αλλάξει την καθημερινότητα μας αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στην προετοιμασία μας, η οποία δεν σταμάτησε ούτε μια μέρα. Για άλλη μια χρονιά θα συμμετάσχουμε στην διεθνή διοργάνωση του Fazza στο Ντουμπάι και στόχος μας για άλλη μια φορά τα θετικά αποτελέσματα. Το επίπεδο των  συναθλητών μου είναι πολύ υψηλό, όμως είμαι έτοιμος να προσπαθήσω και να  αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις. Στόχος μας για φέτος είναι μία σωστή και αξιόλογη εμφάνιση στην Παραολυμπιάδα στο Τόκυο το ερχόμενο καλοκαίρι. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλάι μου και  στηρίζουν την προετοιμασία μου με τις χορηγίες τους, είτε οικονομικά είτε με την αγορά αθλητικού εξοπλισμού, αεροπορικών εισιτηρίων ή την διαμονή σε ξενοδοχείο παρά τις οικονομικές δυσκολίες που έχει επιφέρει η πανδημία Covid 19.

Επίσης ευχαριστώ τους προπονητές μου, Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο, που παρά τις δυσκολίες της πανδημίας είναι δίπλα μου σε καθημερινή βάση και με στηρίζουν με κάθε τρόπο με υπομονή, επιμονή και απόλυτη επαγγελματικότητα».

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook