Η Δόξα Παχιανών απευθύνει έκκληση για βοήθεια στην οικογένεια του μικρού Ματίν, στον οποίο παρουσιάστηκε πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο μικρός Ματίν, που είναι ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας της Δόξας και μαθητής του 16ου Δημοτικού Σχολείου, πρέπει να μεταβεί άμεσα στην Αθήνα για επέμβαση και θεραπείες και η οικογένειά του αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, αδυνατώντας να καλύψει τα έξοδα που προέκυψαν.

Η ανακοίνωση της Δόξας έχει ως εξής:

Ο μικρός Ματίν, μαθητής του 16ου Δημοτικού Σχολείου και ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας της ομάδας μας, αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και η ανάγκη μετάβασής του στην Αθήνα είναι άμεση, για να υποβληθεί σε επέμβαση και στη συνέχεια σε θεραπείες.

Η Δόξα Παχιανών έχει κινητοποιηθεί προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό που θα δοθεί στην οικογένειά του, η οποία έχει οικονομικές δυσκολίες και αδυνατεί να καλύψει τα έξοδα που προέκυψαν.

Ολοι μπορούμε, ο καθένας από το υστέρημά του, να βοηθήσουμε αυτή την προσπάθεια ώστε ο Ματίν να δώσει τον δικό του αγώνα και να βγει νικητής απ’ όλη αυτή τη δοκιμασία.

Η συγκέντρωση των χρημάτων θα γίνεται μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου στον εξής λογαριασμό:

Alpha Bank
ΙΒΑΝ GR52 0140 660 0660 0023 4005 5760
El Azzouzi Abdelhak

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook