Το 2ο Δημοτικό σχολείο Κισσάμου βάζει λουκέτο μετά από επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού

Τελευταία ενημέρωση: 20.54

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείο εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι πάρθηκε ομόφωνα η απόφαση το σχολείο να παραμείνει κλειστό μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου γονέων:

"Λόγω του επιβεβαιωμενου κρουσματος covid 19 στο σχολείο μας, και αναλογιζομενοι την ευθύνη μας έναντι όλων των μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας, πήραμε ομόφωνα την απόφαση να μην λειτουργήσει όλο το σχολείο μέχρι να γίνουν όλες οι απαραίτητες ηχνιλατησεις από τον ΕΟΔΥ, οπότε αυτές κι αν γίνουν". 

Η ανακοίνωση του δήμου Κισσάμου

Σε σχέση με την είδηση του κρούσματος COVID -19 στο 2Ο Δημοτικό Σχολείο Κισσάμου, για το οποίο ο Δήμος ενημερώθηκε μόλις σήμερα το μεσημέρι από τον διευθυντή του σχολείου, θέλουμε να γνωρίσουμε στους δημότες μας ότι θα προβούμε σε απολύμανση του χώρου του σχολείου όπως ορίζει το πρωτόκολλο αντιμετώπισης κρουσμάτων σε σχολική μονάδα.

Σημειώνουμε δε, ότι την ευθύνη για την ιχνηλάτηση των επαφών και για την περαιτέρω αντιμετώπιση του θέματος έχει ο ΕΟΔΥ, τις εντολές του οποίου αναμένουμε.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook