Δύο χρόνια μετά την εξαφάνιση της 76χρονης και μια ημέρα μετά τον θάνατο του αδελφού της

Η Ευαγγελία Λυτινάκη 76 χρόνων, χάθηκε από προσώπου γης, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 , από το 7ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής οδού Χανίων – Κισσάμου στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας. Μάλιστα κάμερα της περιοχής την κατέγραψε κοντά στο σπίτι της αδελφής της, την οποία είχε σκοπό να επισκεφθεί. Από  τις έρευνες προέκυψε πως δεν πήρε το λεωφορείο της γραμμής για να επιστρέψει στο δικό της σπίτι όπου έμενε μόνη της και που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Το τηλέφωνο της απενεργοποιήθηκε το ίδιο απόγευμα. 

Έκτοτε παρά τις εξονιχιστικές έρευνες των αρχών και της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, δεν έχει βρεθεί ίχνος της 76χρονης.

Όμως απο τις έρευνες και τις αποκαλύψεις προέκυψε πως υπήρχαν διαφωνίες με τα αδέλφια της σε ότι αφορά στην πώληση του ακινήτου που έχουν σε περιοχή «φιλέτο».

Με βάση την προανάκριση, τον Ιούνιο του 2020 έγινε γνωστή η άσκηση δίωξης από τον Εισαγγελέα Χανίων σε βάρος των δύο από τα τρία αδέλφια της Ευαγγελίας Λυτινάκη, για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Όμως η σορός της άτυχης 76χρονης δεν έχει βρεθεί. (Δείτε εδώ όλο το χρονικό της υπόθεσης)

Ξαφνικά το βράδυ της Παρασκευής 5 Φεβρουαρίου και ενώ η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της ερευνούσε άλλες εξαφανίσεις, έγινε ένα τηλεφώνημα που την άφησε άναυδη.

Κάποιος πήρε και είπε πως γνωρίζει το μέρος όπου «εξαφανίστηκε» η 76χρονη, όπως είπε η κα Νικολούλη, εννοώντας προφανώς το σημείο όπου ετάφη.

Να σημειωθεί πως στην διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί ερεύνησαν πολλά πιθανά σημεία χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Μάλιστα η κα Νικολούλη αναρωτήθηκε γιατί άργησε τόσο πολύ να δοθεί αυτή η μαρτυρία, καθώς, προφανώς δεν γνώριζε πως την προηγούμενη ημέρα της εκπομπής, Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, έγινε η κηδεία του 80χρονου αδελφού της Ευαγγελίας Λυτινάκη, κάτι που φαίνεται πως οδήγησε κάποιον στο να “ανοίξει το στόμα του” και να προβεί στην συγκλονιστική αποκάλυψη.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστο εαν ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές οι οποίες πρέπει να ερευνήσουν το αληθές ή όχι της μαρτυρίας.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της προηγούμενης Παρασκευής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook