Ο αλλοδαπός, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, αποδείχθηκε πως είχε πάνω του 130 γραμμάρια από το σκληρό ναρκωτικό.

Κατασχέθηκαν σχεδόν 130 γραμμάρια κοκαΐνης εκ των οποίων τα 105 ήταν σε μορφή βράχου. Βρέθηκε μεταξύ άλλων και  κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 710 ευρώ καθώς και μια μηχανή που χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του.

Κατά τη διάρκειας της επιχείρησης εντοπίστηκε ο αλλοδαπός και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο χώρο όπου είχε σταθμεύσει την μοτοσικλέτα του καθώς και σε κοντινή απόσταση από το εν λόγω σημείο (σταθμεύσεως της) βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες ήταν επιμελώς κρυμμένες και περιείχαν συνολικά 129,82 γραμμάρια κοκαΐνη.

Αναλυτικά:
   
1 αυτοσχέδια συσκευασία, περιέχουσα συνολικά 105 γραμμάρια κοκαΐνης σε μορφή βράχου, 3 συσκευασίες που περιείχαν συνολική ποσότητα κοκαΐνης 0,67 γραμμαρίων, 2  συσκευασίες με 24,15 γραμμάρια κοκαΐνης συνολικά και πληθώρα συσκευασιών κενού περιεχομένου. 

Στην συνέχεια ακολούθησε έρευνα στην προσωρινή οικία του αλλοδαπού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

το χρηματικό ποσό των 710 ευρώ, προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, 2 κινητά τηλέφωνα και Ηλεκτρονική συσκευή (Tablet)

Η προανάκριση διενεργείται από Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook