Το τροχαίο συνέβη μπροστά στα έντρομα μάτια των μαθητών

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί έξω από το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου Ρεθύμνου.

Όπως αναφέρει στη σελίδα του ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα, στο οποίο βρισκόταν ο μπαμπάς ενός μαθητή του σχολείου μαζί με το μικρότερο παιδί του. Από την σύγκρουση δεν τραυματίστηκε κανείς ωστόσο προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές. Το περιστατικό όπως τονίζει ο σύλλογος συνέβη μπροστά στα μάτια των μαθητών, οι οποίοι σοκαρίστηκαν 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σχολείου:

"Αγαπητοί γονείς,
Δυστυχώς όπως μάλλον θα έχετε πληροφορηθεί σήμερα το πρωί έγινε τροχαίο ατύχημα έξω από το σχολείο μας.
Ένα αμάξι, τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα, στο οποίο βρισκόταν ο μπαμπάς ενός μαθητή του σχολείου μας μαζί με το μικρότερο παιδί του.
Ευτυχώς οι άνθρωποι είναι καλά στην υγεία τους αλλά βρίσκονται στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.
Ο Σύλλογος μας, μαζί με το διευθυντή του σχολείου, από το Σεπτέμβρη έως τώρα έχουν στείλει αιτηματα σε όλους τους αρμόδιους φορείς (Δήμαρχο Ρεθυμνου, Τροχαία, Εισαγγελία Πρωτοδικών) για να επιληφθούν της κατάστασης προκειμένου να μη θρηνήσουμε θύματα. Δυστυχώς όμως, έως τώρα, τίποτα δεν έχει γίνει προκειμένου να μην κινδυνεύουν τα παιδιά μας από τα διερχόμενα αμάξια κατά την προσέλευση και αποχώρηση από το σχολειο.
Ως εκ τούτου, ο Σύλλογος Γονέων αποφάσισε ΑΎΡΙΟ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας να παραμεινει το σχολείο ΚΛΕΙΣΤΟ.
Ο διευθυντής και οι δάσκαλοι είναι ενήμεροι και μας στηρίζουν στην απόφαση μας αυτή.
Παρακαλούμε θερμά όλους τους γονείς να είναι αύριο στις 8 στο χώρο του σχολείου καθώς είναι ένα ζήτημα που αφορά ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ και πάνω από όλα τα παιδιά μας...
Φυσικά θα τηρηθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας (λ.χ. μάσκες, αποστάσεις κτλ.)
Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αρκετά παιδάκια ήταν σοκαρισμένα από το συμβάν. Παρακαλούμε συζητήστε μαζί τους και προσπαθήστε να τα ηρεμήσετε!!!
Σας ευχαριστούμε πολύ, αναμένουμε τη στήριξη σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία η προβληματισμό". 


Φωτογραφία: Facebook


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook