Ένα αρκετά ύποπτο περιστατικό στο κέντρο της πόλης των Χανίων καταγγέλλει αναγνώστρια του Flashnews.gr

Όπως μας ανέφερε η καταγγέλλουσα, χτες αργά το απόγευμα, μια κυρία που ανέφερε ότι την λένε "Έλλη" χτύπησε το κουδούνι στο σπίτι της, επί της οδού Αναπαύσεως στα Χανιά. Η ίδια έλειπε αλλά βρσκόταν στο σπίτι μόνο η 16χρονη κόρη της η οποία, υποψιασμένη και ενημερωμένη για διάφορες ιστορίες "απάτης" το τελευταίο διάστημα, κάλεσε την μητέρα της στο τηλέφωνο.

Στην απάντηση της "Έλλης" στην 16χρονη ότι πρόκειται "για ένα ραντεβού που έχω με τη μαμά σου. Είμαστε από τηλεφωνική εταιρεία", η μητέρα απάντησε (από το τηλέφωνο) στο παιδί της ότι δεν έχει κλείσει κανένα ραντεβού και να μην ανοίξει σε κανέναν. Όπερ και εγένετο...

Σύμφωνα με την κόρη της καταγγέλλουσας, η κυρία που της χτύπησε την πόρτα κατέβηκε στον κάτω όροφο του κτηρίου χτύπησε σε άλλο διαμέρισμα, αλλά δεν βρήκε κανέναν και στη συνέχεια επανήλθε στο πάνω διαμέρισμα τσεκάροντας τον περιβάλλοντα χώρο, χωρίς ωστόσο να χτυπήσει, ξανα, το κουδούνι.

Τέτοια περιστατικά αναφέρει η καταγγέλλουσα, γίνονται πλέον διαρκώς και όπως μας τόνισε "καλό είναι να είναι ενημερωμένα τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι, ώστε να μην ανοίγουν τηνπόρτα σε ύποπτα άτομα".

Προχτές μάλιστα, η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε συγκεκριμένες οδηγίες για το πώς δρουν οι δράστες και πώς "χτυπούν". Ένα πολύ χρήσιμο άρθρο οδηγιών, σε μια περίοδο που και στην Κρήτη, τέτοιου είδους περιστατικά έρχονται σωρηδόν στη δημοσιότητα.

Διαβάστε τις οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook