Την Τεταρτη στη 1 το μεσημέρι.

Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Χανίων:

Η ξαναζεσταμένη σούπα της αξιολόγησης, όπως κι αν την σερβίρει το ΥΠΑΙΘ, θα αποτελέσει το μοχλό για την επιβολή των αντιδραστικών τους σχεδίων για τη Δημόσια Εκπαίδευση και τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών. Θα αποτελέσει το βασικό μηχανισμό για την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων, τη μισθολογική καθήλωση χιλιάδων εκπαιδευτικών και τις απολύσεις, την ιδεολογική χειραγώγηση, την ταξική κατηγοριοποίηση και το κλείσιμο σχολείων.

Πρέπει να συναντήσει τη μαζική απόρριψη και την ανυποχώρητη στάση των εκπαιδευτικών και των σωματείων ενάντια σε κάθε επιχείρηση επιβολής.

Καλούμε

– το ΔΣ της ΟΛΜΕ να προχωρήσει άμεσα στην ενεργοποίηση της απεργίας – αποχής από κάθε διαδικασία αξιολόγησης που ψηφίστηκε μαζικά στις Γενικές Συνελεύσεις του κλάδου και την τελευταία ΓΣ Προέδρων (Σεπτέμβρης 2020). Να καταθέσει συγκεκριμένο σχέδιο πρακτικού που θα χρησιμοποιήσουν οι Σύλλογοι Διδασκόντων στις συνεδριάσεις τους.

– όλες τις ΕΛΜΕ και τους ΣΕΠΕ να συντονιστούμε- ενεργοποιηθούμε άμεσα και να οργανώσουμε εκστρατείες ενημέρωσης στα σχολεία και στους συναδέλφους, να οργανώσουμε και να υλοποιήσουμε με μαζικούς όρους την απεργία – αποχή από την αξιολόγηση.

Τα μαύρα σχέδιά τους για τη διάλυση της Δημόσιας Εκπαίδευσης να συναντήσουν τις ασπίδες του αγώνα των εκπαιδευτικών!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook