“Η συνεργασία με τον ΟΑΚ θα φέρει πολύ καλά αποτελέσματα”

Θέμα της σύσκεψης ήταν η ανακατασκευή του κολυμβητηρίου της Νέας Χώρας στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει δρομολογηθεί μεταξύ του ΟΑΚ ΑΕ και της ΓΓΑ.

Ο ΟΑΚ ΑΕ έχει αναλάβει τη σύνταξη των μελετών ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες ανακατασκευής του κολυμβητηρίου στη Νέα Χώρα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΚ Άρης Παπαδογιάννης, ο Πρόεδρος του ΟΑΚ Λευτέρης Κοπάσης, ο Βουλευτής Χανίων Μανούσος Βολουδάκης, ο Γ.Γ. του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης κ.α.

Την προσδοκία του ότι πρέπει να τρέξουν οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση των έργων ανακατασκευής στο κολυμβητήριο Νέας Χώρας εξέφρασε ο Υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης αμέσως μετά τη σύσκεψη που διήρκησε μία περίπου ώρα στον οργανισμό ανάπτυξης Κρήτης. Ουσιαστικά ο κύριος Αυγενάκης ανακοίνωσε ότι οι μελέτες που εχει αναλάβει ο ΟΑΚ προχωρούν σε πολύ γρήγορους ρυθμούς και ότι αυτές αναμένεται να είναι έτοιμες σε περίπου τέσσρις με πέντε μήνες. Από εκει και πέρα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες δημοπράτησης του έργου ούτως ώστε αυτό να ολοκληρωθεί σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.Ο κ. Αυγενάκης, τόνισε μλιστα ότι είναι δέσμευση της κυβέρνησης και δική του δέσμευση το έργο ανακατασκευής του κολυμβητηρίου Νέας Χώρας να ολοκληρωθεί άμεσα. 

Ο κ. Αυγενάκης τόνισε επίσης, ότι θα υπάρξει περαιτέρω συνεργασία με τον ΟΑΚ και σε άλλου είδους αθλητικές υποδομές στα Χανιά. Σε ερώτηση του Flashnews.gr για περαιτέρω διευκρινίσεις χαμογέλασε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι το κλίμα είναι “εξαιρετικό και τη συνεργασία αυτή θα φέρει πολύ καλά αποτελέσματα”.

Παράλληλα, την αισιοδοξία του ότι το έργο θα ολοκληρωθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα τονίζοντας ότι οι μηχανικοί του ΟΑΚ έχουν ήδη ξεκινήσει τις απαιτούμενες διαδικασίες εξέφρασε ο διευθύνοντας σύμβουλος Άρης παπαδογιάννης. Στο ίδιο κλίμα και οι δηλώσεις του βουλευτή Χανίων Νέας Δημοκρατίας Μανούσου Βολουδάκη ο οποίος τόνισε ότι το έργο αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για την τοπική κοινωνία. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη σύσκεψη στον ΟΑΚ, ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα μεταβή στο ΤΕΕ ώστε να πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook