Ο Δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης, με επιστολή του προς  τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και άλλα αρμόδια στελέχη των ΕΛ.ΤΑ, προτείνει  την έκδοση συλλεκτικού γραμματοσήμου, με αφορμή την επέτειο των 80 χρόνων από την ιστορική Μάχη της Κρήτης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαλανδράκης αναφέρει , μεταξύ άλλων “…θα θέλαμε να σας προτείνουμε όπως υπάρξει συλλεκτική έκδοση γραμματοσήμων, για την ιστορική αυτή επέτειο, η οποία, πέρα από την οφειλόμενη τιμή, θα είναι και ένα κόσμημα για τους φιλοτελιστές. 

“ Κλείνοντας την επιστολή του ο Δήμαρχος Πλατανιά τονίζει, “…Η Μάχη της Κρήτης αποτελεί  μία από τις σημαντικότερες μάχες του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία υπήρξε καθοριστική για την έκβασή του και για την κατατρόπωση του ναζισμού ενώ παράλληλα αποτελεί, διαχρονικά, ένα σύμβολο θάρρους, αυτοθυσίας και αποφασιστικότητας. Είμαστε σίγουροι, διαισθανόμενοι και την ευαισθησία που σας  διακρίνει αλλά και τον κοινωνικό- ιστορικό ρόλο του Οργανισμού που διοικείτε, ότι θα ικανοποιήσετε  το εύλογο αίτημα μας… “ 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook