Στο επίκεντρο της επίσκεψης του Γ.Γ. του ΕΟΤ η δημιουργία υδατοδρομίου και άλλων υποδομών

Με γνώμονα την εξέλιξη της Κισάμου σε πρωταγωνιστή της τουριστικής ανάπτυξης πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, συνάντηση του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη με την δημοτική αρχή Κισσάμου και στελέχη του Δήμου.

Στη Συνάντηση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Γιώργος Μυλωνάκης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Αντώνης Σταθόπουλος και Καθαριότητας Σπύρος Μαυροδημητράκης,  ο Πρόεδρος Τουριστικών Καταλυμάτων Κισσάμου, κ. Γιάννης Βερναδάκης καθώς και ο κ. Παρασκάκης Θοδωρής που έχει αναλάβει τα γραφιστικά του τουριστικού Branding του Δήμου. 

Ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση που αφορούσε τρέχοντα θέματα του Τουρισμού αλλά και τα έργα που προγραμματίζονται στην περιοχή και ειδικότερα, η δημιουργία Υδατοδρομίου στο Λιμάνι Κισάμου, το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου και γενικά η ανάπλαση κύριων οδών.

Μάλιστα ο κ. Φραγκάκης ανάφερε χαρακτηριστικά:  «Η Κίσσαμος μπορεί να εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή του τουρισμού τα επόμενα χρόνια. Έχει όλες τις προϋποθέσεις και τα πλεονεκτήματα, ώστε να αποκτήσει ισχυρό αποτύπωμα στον τουρισμό της Κρήτης. Διαθέτει ξεχωριστό φυσικό περιβάλλον, τοπικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αυθεντική ταυτότητα, στοιχεία που συνιστούν ένα πολλά υποσχόμενο τουριστικό προϊόν, με προστιθέμενη αξία για τους κατοίκους της. Οι μεγάλες τουριστικές επενδύσεις που προγραμματίζονται στην περιοχή αποδεικνύουν τη δυναμική της».

Έπειτα έγινε παρουσίαση από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Σταθόπουλο όλων των τουριστικών δράσεων που έχουν προγραμματιστεί για το 2021 , καθώς και αυτών που έχουν δρομολογηθεί από το 2020 και που θα παρουσιαστούν σύντομα στο κοινό. 

Παράλληλα, ο κ. Παρασκάκης παρουσίασε όλο το δημιουργικό γραφιστικό του Βranding  μαζί με το τουριστικό λογότυπο, δείγμα του έντυπου υλικού (χάρτες, μίνι τουριστικός οδηγός, νέο εισιτήριο Μπάλου) αλλά και του ψηφιακού υλικού (φωτογραφικό υλικό και βίντεο). Έγινε επίσης αναφορά και στην εταιρία ΝΕΤ22 που έχει αναλάβει μέχρι τώρα με επιτυχία  το τουριστικό μάρκετινγκ του δήμου. 

Φτάνοντας στο τέλος της συνάντησης  ο κ. Φραγκάκης δήλωσε ότι ο ΕΟΤ θα είναι αρωγός στην προώθηση του ψηφιακού υλικού μέσω των ‘’καναλιών’’ του και ότι βρίσκεται στη διάθεση της τοπικής κοινωνίας, προκειμένου να ενισχυθούν οι προοπτικές του τόπου, ενώ ο Δήμαρχος τον ευχαρίστησε θερμά για  το ενδιαφέρον που δείχνει για το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας, καθώς και για την άψογη συνεργασία που έχει με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού, κ. Σταθόπουλο. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook