Και στο προσωπικό της κινητής ομάδας του Βενιζελείου.

Με επιτυχία, δεδομένης της ικανοποιητικής προσέλευσης  των Εργαζομένων της ΔΕΥΑΗ  και τηρουμένων των απαραίτητων μέτρων προφύλαξης, ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι (10/02/2021)  η Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στον Βιολογικό Καθαρισμό στην Φοινικιά και διοργάνωσε το Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΥΑΗ.

Την αιμοληψία διενήργησαν γιατροί και νοσηλευτές του Γενικού Νοσοκομείου "Βενιζέλειο - Πανάνειο" , μέσω της Κινητής μονάδας Αιμοληψίας.

 Στη διάρκεια της Εθελοντικής Αιμοδοσίας είχαν ληφθεί όλα τα επιβεβλημένα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας των αιμοδοτών και των συντελεστών.

Το Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΥΑΗ, ευχαριστεί την κινητή μονάδα Αιμοληψίας του Βενιζελείου  και συγκεκριμένα  την ιατρό  Πετράκη, Κυριακή , την Νοσηλεύτρια Μαρκάκη Στυλιανή και τον οδηγό ΕΚΑΒ Πλάτης Νικόλαος, για την ευσυνειδησία τους και την αμέριστη προσφορά και διάθεση, έχοντας όλοι στον τομέα τους , εξαιρετική ιατρική κατάρτιση και και πάνω από όλα στους εθελοντές συνάδελφους,  που στάθηκαν αρωγοί στην διαδικασία της αιμοδοσίας, συνεχίζοντας  να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα  του Σωματείου, για εθελοντική αιμοδοσία.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook