Οι καλές καιρικές συνθήκες επέτρεψαν στον κόσμο να περπατήσει στους κεντρικούς δρόμους της πόλης δίχως ωστόσο να προχωρήσει σε ψώνια.

Υποτονική χαρακτηρίζεται η εικόνα στην αγορά του Ηρακλείου παρότι το πρωί της Πέμπτης υπήρχε αρκετός κόσμος που βρέθηκε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. 

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι υπήρχε ιδιαίτερη κίνηση σε γνωστές αλυσίδες καταστημάτων ρουχισμού ωστόσο από εκεί και πέρα η κατάσταση δεν ήταν καθόλου καλή. 

Μάλιστα το κλίμα εισέπρατταν και οι καταστηματάρχες που εξέφραζαν την αγωνία τους για το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Παρότι βρίσκονται σε εξέλιξη η εποχή των εκπτώσεων, αρκετά είναι τα καταστήματα που πόνταραν στις μεγάλες μειώσεις τιμών δίχως να υπάρξει ανταπόκριση από την πλευρά του αγοραστικού κοινού.

Ο ιδιοκτήτης καταστήματος, Ευάγγελος Ξανθουδίδης αναφέρει χαρακτηριστικά: “O κόσμος είναι πολύ συγκρατημένος και δυστυχώς είναι δύσκολα για όλους. Το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown θα καταστρέψει εντελώς την αγορά και θα είναι δύσκολα για τους εμπόρους να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες που έχουν.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook