Το μόνο σίγουρο είναι πως το αθλητικό στοίχημα θέλει…σύστημα! Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε κάποιες συμβουλές ώστε να μπορέσετε να φτιάξετε το δικό σας σύστημα προκειμένου να παίζετε μεθοδικά. 

Ίσως να εκπλαγείτε, αλλά είναι γεγονός πως οι καλύτεροι παίκτες του αθλητικού στοιχήματος βασίζονται σε κάποιο συγκεκριμένο σύστημα όσον αφορά τις επιλογές και το ύψος πονταρίσματός του. Αυτό είναι πιο σημαντικό ακόμα και από τη γνώση για το ίδιο το άθλημα στο οποίο στοιχηματίζει κάνεις σε οποιαδήποτε στοιχηματική ιστοσελίδα. Υπάρχουν μεθοδικοί παίκτες, τα οποία με την πάροδο των ετών έχουν αναπτύξει κάποιο σύστημα με το οποίο ποντάρουν πάντα, σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια, εκτός και αν καμιά φορά παίζουν κανένα στοίχημα, έτσι για την πλάκα.

Τα συστήματα αυτά είναι συνήθως αρκετά πολύπλοκα, παρότι μπορούν να ξεκινήσουν από απλά δεδομένα. Τα δεδομένα είναι η λέξη κλειδί στη συγκεκριμένη περίπτωση. Τα συστήματα αυτά βασίζονται σε διαρκή ανανέωση των πληροφοριών από αγώνες και αποτελέσματα και από στατιστικά ομάδων και παικτών.
 
Τι ακριβώς είναι ένα σύστημα στο αθλητικό στοίχημα;

Για μην μπερδευτούμε και να είναι όλα ξεκάθαρα. Όταν λέμε «σύστημα», δεν εννοούμε τη δημιουργία ενός δελτίου με ζητούμενα και πολλαπλούς αγώνες. Μιλούμε για την δημιουργία μιας τακτικής πονταρίσματος. Έναν αλγόριθμο, έναν τρόπο δηλαδή με τον οποίο βρίσκουμε σε ποιους αγώνες θα στοιχηματίσουμε και ποιο ακριβώς θα είναι το ποσό ανά επιλογή. Ένα σύστημα αυτού του είδους χρησιμοποιεί συγκεκριμένους κανόνες και κριτήρια προκειμένου να αποφύγει τις υποκειμενικές επιλογές των παικτών του στοιχήματος.

Τα συστήματα χρησιμοποιούν πολλά δεδομένα και στατιστικά προκειμένου να αποκαλύψουν τάσεις που μπορούν να συνδεθούν μελλοντικά παιχνίδια και διοργανώσεις. Για να το θέσουμε πιο απλά, ο παίκτης αναζητά καταστάσεις στις οποίες συνέβη το Χ γεγονός και ακολούθησε αμέσως το ψ. Στη συνέχεια εάν συμβεί και πάλι το Χ γεγονός, τότε στοιχηματίζουμε αντίστοιχα στο Ψ. Τέτοιου είδους συστήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν πέρα από το αθλητικό στοίχημα και σε άλλα τυχερά παιχνίδια. Όμως το αθλητικό στοίχημα είναι πολύ πιο κερδοφόρο γιατί ο παίκτης δεν έχει πάντα μαθηματικό μειονέκτημα σε σχέση με το online καζίνο και παίζει μόνο σε εκείνες τις περιπτώσεις που τον συμφέρει στατιστικά και μαθηματικά το ποντάρισμα.

Για αυτό έχει σημασία να παίζει τα παιχνίδια που θα του υποδεικνύει το σύστημα του στις υψηλότερες δυνατές αποδόσεις. Προαπαιτούμενο είναι η εγγραφή σε στοιχηματικές ιστοσελίδες, οι οποίες διαθέτουν υψηλές γενικά αποδόσεις, καθώς και σε πλήθος από άλλες, καθώς όσο περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες χρησιμοποιεί κανείς, τόσο καλύτερες αποδόσεις έχει στα παιχνίδια τα οποία επιλέγει.

Σημειώστε παράλληλα πως σημασία έχει και το άθλημα, αλλά και το συγκεκριμένο πρωτάθλημα και η διοργάνωση που επιλέγει κανείς. Μελετήστε καλά τις διοργανώσεις που σας ενδιαφέρουν, πχ. Το Euro 2021, πληροφορίες για το οποίο θα βρείτε στο https://venizelia.gr, πριν ξεκινήσουν με στατιστικά δεδομένα και προηγούμενα αποτελέσματα.

Πώς λειτουργούν τα συστήματα στο αθλητικό στοίχημα;

Υπάρχουν αναρίθμητα είδη συστημάτων που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος παίκτης. Το ζητούμενο είναι να ξεπεράσει τη γκανιότα της στοιχηματικής ιστοσελίδας και να βρει τις επιλογές σε εκείνες στις οποίες αξίζει να ποντάρει. Αυτά είναι τα λεγόμενα value bets. Αυτά μπορούν να είναι χαμηλών ή και υψηλών αποδόσεων. Το χαρακτηριστικό τους όμως είναι πως οι αποδόσεις αυτές είναι συμφέρουσες για τον παίκτη ό,τι και να γίνει, καθώς η απόδοση είναι μεγαλύτερη από την πιθανότητα επιτυχίας.

Ακόμη και αν ένα γεγονός έχει πιθανότητα 1% να πραγματοποιηθεί, δηλαδή είναι μάλλον απίθανο, συμφέρει όταν πχ η stoiximan σου προσφέρει απόδοση 120:1. Σε βάθος χρόνου τα value bets προσφέρουν κέρδος στον παίκτη, ανεξάρτητα από το πόσο πιθανό είναι να πραγματοποιηθούν.

Ορισμένα συστήματα απαιτούν χρόνια για την ανάπτυξή τους. Κάποιοι παίκτες του στοιχήματος αναζητούν μοτίβα σε στατιστικά στοιχεία σε μεγάλο βάθος χρόνου. Άλλοι πάλι αναζητούν εκπλήξεις και μεγάλες αυξομειώσεις στις αποδόσεις προκειμένου να ποντάρουν υπέρ ή κατά κάποιας επιλογής.

Οποιοδήποτε και αν είναι το σύστημα που χρησιμοποιείτε, μόλις υπάρχουν τα συγκεκριμένα κριτήρια, μπορείτε να κάνετε την έρευνά σας σε έναν μεγάλο αριθμό αγώνων για να βρείτε ποιοι από αυτούς ταιριάζουν στο σύστημα. Και πάλι, θα πρέπει να ψάξετε ακόμα περισσότερο για να βρείτε εάν πραγματικά υπ άρχει αξία στις συγκεκριμένες επιλογές.

Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας σύστημα στο αθλητικό στοίχημα

Οι περισσότεροι παίκτες του στοιχήματος που ακούν για κάποιο σύστημα σκέφτονται πώς πρόκειται για κάτι πολύ εξειδικευμένο και δύσκολο. Σίγουρα, τα μαθηματικά παίζουν σημαντικό ρόλο στη συγκεκριμένη περίπτωση. Στην πραγματικότητα όμως πρόκειται απλά για μία διαδικασία διαχείρισης και σύγκρισης δεδομένων. Δεν χρειάζεται να έχετε διδακτορικό στα μαθηματικά.

Το πρώτο βήμα της διαδικασίας είναι να βρείτε το στόχο σας και την ιδέα για το πώς θα γίνει η συλλογή των δεδομένων που χρειάζεστε. Τα καλύτερα συστήματα ξεκινούν με συγκεκριμένο στόχο και στατιστικά και πάνω σε αυτά χτίζουν. Για να παραμένει το σύστημά σας επίκαιρο και αποδοτικό, θα πρέπει να το προσαρμόζετε με βάση τα νέα δεδομένα και να ανακαλύπτετε ποια στοιχεία πρέπει να παραμένουν ίδια και ποια πρέπει να αλλάξουν.

Το θετικό είναι πως στις μέρες μας υπάρχει μεγάλη αφθονία από στατιστικά στοιχεία και δεδομένα στο διαδίκτυο. Μπορούμε να τα έχουμε στη στιγμή μπροστά μας, ενώ και η δύναμη των σύγχρονων ηλεκτρονικών υπολογιστών μας επιτρέπει να τα επεξεργαστούμε ταχύτατα. Πολλές φορές μάλιστα ακόμη και με αυτοματοποιημένες διαδικασίες που παίρνουν απλά λίγα δευτερόλεπτα για την εκτέλεσή τους. Οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες σε όλους και σας παρέχουν την πρώτη ύλη για το σύστημά σας. Ακόμη και οι ίδιες οι ιστοσελίδες, παρέχουν δωρεάν αποτελέσματα και στατιστικά προηγούμενων αγώνων και πρωταθλημάτων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook