Ο Γενικός Γραμματέας ενημέρωσε την κ. Νοτοπούλου για το τριετές στρατηγικό πλάνο του ΕΟΤ για την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό – Στο επίκεντρο και ο τουρισμός της Βόρειας Ελλάδας

Συνάντηση εργασίας με την Τομεάρχη Τουρισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης κα Κατερίνα Νοτοπούλου, είχε σήμερα στα γραφεία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης.

Ο Γενικός Γραμματέας ενημέρωσε την κα Νοτοπούλου για τους βασικούς άξονες της στρατηγικής που έχει εκπονήσει ο Οργανισμός για την επόμενη τριετία, ενώ ανέλυσε τη στόχευση της καμπάνιας προβολής στο εξωτερικό, ενόψει της σεζόν του 2021. Επίσης, την ενημέρωσε για το πρόγραμμα συνδιαφήμισης που θα υλοποιήσει ο ΕΟΤ με αεροπορικές εταιρείες και tour operators του εξωτερικού το επόμενο διάστημα.

Παράλληλα, συζήτησαν για τη νέα πολιτική του Οργανισμού όσον αφορά τις εκθέσεις τουρισμού σε virtual περιβάλλον. Αναφέρθηκαν επίσης στον προγραμματισμό που έχει γίνει σε αυτό το τομέα για το επόμενο τετράμηνο, με έμφαση στην ενίσχυση της δυνατότητας τουριστικών επιχειρήσεων να συμμετέχουν χωρίς επιβάρυνση στις εκθέσεις μαζί με τον ΕΟΤ

Τέλος, συζητήθηκαν θέματα ειδικού ενδιαφέροντος όσον αφορά τον τουρισμό της Βόρειας Ελλάδας, ενώ αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την αναγκαιότητα δημιουργίας μιας ειδικής στρατηγικής για τον οδικό τουρισμό, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, την Αυτοδιοίκηση και όλους τους εμπλεκόμενους στην περιοχή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook