Η περίοδος της πανδημίας και τα συνεχόμενα lock downs καλά κρατούν αλλάζοντας την καθημερινότητά μας σε όλους τους τομείς, με εκείνον της εκπαίδευσης να κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το μαθητικό δωμάτιο αντικατέστησε τη σχολική τάξη και η απομακρυσμενη εκπαίδευση έγινε η “νέα κανονικότητα”, πράγμα που δεν αφήνει προφανώς ανεπηρέαστη και την ψυχολογία του μαθητή.

Μέσα όμως σε όλη αυτή την αβεβαιότητα, το βέβαιο είναι ότι δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε περιμένοντας με αδράνεια να περάσει η πανδημία. Το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ στέκεται τώρα, περισσότερο από ποτέ, κοντά στους μαθητές, παρέχοντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, για να βγουν όσο γίνεται πιο αλώβητοι από τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Έτσι, αφουγκραζομενο το άγχος των μαθητών της Α ΛΥΚΕΙΟΥ για τη νέα πραγματικότητα των εξετάσεων με την καθιέρωση της Τράπεζας Θεμάτων, ο Όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ διοργανώνει μία σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων όχι μόνο για τους μαθητές του, αλλά ανοίγει τις πόρτες του και σε όλους τους μαθητές της Α Λυκείου ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Το επόμενο webinar αφορά την Άλγεβρα, τα sos του μαθήματος για τις εξετάσεις και την προσέγγιση της Τράπεζας Θεμάτων, που μοιάζει προς το παρόν με θόλο τοπίο και ανησυχεί τους μαθητές.

Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 /02 /2021,  συμμετοχή  στο οποίο μπορεί να δηλώσει κάθε μαθητής της Α ΛΥΚΕΙΟΥ επικοινωνωντας τηλεφωνικώς με τη γραμματεία του φροντιστηρίου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ στο τηλέφωνο 2810 210045. Ακολουθεί και επόμενο webinar στα Αρχαία στο τέλος του μήνα. 

Δικαίως, όπως φαίνεται, ο Όμιλος ΔΙΑΚΡΌΤΗΜΑ, πήρε πριν από λίγες μέρες το πρώτο πανελλήνιο βραβείο Εσωτερικής Οργάνωσης και Αποτελεσματικότητας από το FRANCHISE BUSINESS και franchise. gr.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook