Συγκλονίζει το βίντεο οικογένειας που η γιαγιά νοσηλεύεται με κορονοϊό στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε μέσω των social media από την κόρη μιας γυναίκας 65 χρονών που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Στο video ο μικρός εγγονός της 65χρονης γυναίκας κρατάει ένα πανό που εκφράζει τα συναισθήματα του και το οποίο γράφει "Γιαγιά γίνε γρήγορα καλά σ' αγαπώ".

Το video αναρτήθηκε από την Βούλα Μανασσάκη και η οποία αναφέρει στην ανάρτηση της: «Η γιαγιά (ετών 65) νοσηλεύεται στο παγνη με COVID. Εισήχθηκε το Σάββατο με οξύ αναπνευστικό…συμπαράσταση μου είπε ο γιατρός συμπαράσταση κουράγιο και ψυχική υποστήριξη χρειάζεται να μην νιώθει μόνη. Μέχρι και τη Τρίτη το πρωί η κατάσταση δεν είχε βελτιωθεί. Το μεσημέρι πήγα μαζί με το γιο μου.Φορτίστηκε πολύ συναισθηματικά και φοβήθηκα μήπως δεν της έκανα καλό.Ομως από το βράδυ εκείνο δεν χρειάστηκε περισσότερο οξυγονο και η κατάσταση είναι σταθερή.Τυχαίο;; Ίσως,ίσως και όχι δεν ξέρω. Γράφω την ιστορία μου για να δώσω κουράγιο σε όσους περνούν παρόμοια κατάσταση,και να περάσω το μηνυμα ότι ο COVID δεν σε στιγματίζει, δεν είναι λέπρα, δυστυχώς υπάρχει και είναι δίπλα μας δεν χρειάζεται να μας χτυπήσει τη πόρτα για να προσέξουμε».


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook