Ο 44χρονος παραμένει σε καταστολή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας 

Τέσσερις ημέρες πέρασαν απο το απίστευτο τροχαίο δυστύχημα το οποίο συνέβη το βράδυ της Δευτέρας 8 Φεβρουαρίου στον ΒΟΑΚ στο ύψος της γέφυρας Ταυρωνίτη στα Χανιά, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 44χρονος έκανε βουτιά μέσα στο ποτάμι.

Τέσσερις ημέρες με τον άτυχο οδηγό να νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε καταστολή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων.

Πυροσβέστες είχαν ανασύρει τον οδηγό  από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου με βαριά τραύματα , έχοντας όμως τις αισθήσεις του.

Στο Νοσοκομείο Χανίων όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διαπιστώθηκε πως είχε εσωτερικά τραύματα και αιμορραγία και εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο, ενώ στην συνέχεια εισήχθη στην Μοναδα Εντατικής Θεραπείας, όπου δίνει μάχη να κρατηθεί στην ζωή με πολύτιμους συμμάχους το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας.

Οι επόμενες ώρες θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες την Δευτέρα θα γίνει μια προσπάθεια απο τους γιατρούς για να βγεί απο την κατάσταση της καταστολής.

Να σημειωθεί πως στο ίδιο ακριβώς σημείο είχε συμβεί ανάλογο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στις 19 Μαίου 2019 με έναν 32χρονο να χάνει την ζωή του.

Ναπολέων Σαραντίδης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook