Διαδικτυακά το κυνήγι φέτος από τους "Φτεροπόδαρους"

Ο Φεβρουάριος είναι συνήθως ο αγαπημένος μήνας των κυνηγών, αυτών που κάθε χρόνο συμμετέχουν στο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Ηρακλείου αλλά και σε πληθώρα Αποκριάτικων Εκδηλώσεων.

Αυτός ο μήνας είναι πάντα διαφορετικός, εορταστικός, χαρούμενος, ενθουσιώδης! Όμως, λόγω των συνθηκών, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή ένα χρόνο…

Οι νικητές του 18ου Κ.Κ.Θ. και διοργανωτές του επόμενου κυνηγιού, «Φτεροπόδαροι», έχουν όμως άλλη άποψη. Η συμμετοχή στο χριστουγεννιάτικο διαδικτυακό παιχνίδι που διοργάνωσαν πριν μερικές μέρες ήταν τόσο μεγάλη, όπως επίσης και η ανάγκη να βρεθούν ξανά όλοι μαζί οι κυνηγοί, έστω και διαδικτυακά, τους ώθησε στο να διοργανώσουν το Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Ηρακλείου 2021!

Την Κυριακή λοιπόν, 28 Φεβρουαρίου 2021, και ώρα 11:00 το πρωί, ραντεβού… όχι στη Λότζια, όπως κάθε χρόνο από το 2003 και μετά, αλλά στη σελίδα των «Φτεροπόδαρων» στο Facebook (https://www.facebook.com/fteropodaroi), για άλλο ένα διαδικτυακό παιχνίδι! Μονοήμερο, με περισσότερους γρίφους, σταυρόλεξα και μεγαλύτερη διάρκεια… έτσι για να συνεχιστεί η παράδοση που θέλει τους κυνηγούς, ενεργούς κάθε Φλεβάρη μήνα!

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της διοργανώτριας ομάδας «Φτεροπόδαροι»:

Σας καλωσορίζουμε στο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Ηρακλείου 2021!

Ένα παιχνίδι διαφορετικό απ’ όλα όσα είχαμε συνηθίσει να παίζουμε τα τελευταία 20 χρόνια και ας ελπίσουμε να είναι το τελευταίο που θα παίξουμε απο απόσταση!

Φέτος το παιχνίδι θα είναι πολύ διαφορετικό, αλλά ελπίζουμε να είναι αρκετά διασκεδαστικό.

Το διαδικτυακό μας παιχνίδι θα ξεκινήσει την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 11:00 το πρωί, όπως συνηθίζουμε κάθε χρόνο.

Θα αποτελείται απο γρίφους και ένα σταυρόλεξο.

Οι εγγραφές ξεκινούν την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου και λήγουν την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου.

Για την εγγραφή σας θα πρέπει να μας στείλετε email στο [email protected] αναφέροντας το όνομα της ομάδας σας, ονοματεπώνυμο αρχηγού και ένα κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας.

Παρακαλούμε πολύ τις ομάδες (δεν είναι υποχρεωτικό) να χρησιμοποιήσουν ένα email το οποίο θα είναι της ομάδας τους (π.χ. [email protected]) και όχι κάποιο προσωπικό email, ώστε να μας διευκολύνετε στη διαδικασία με τις απαντήσεις.

Οι ομάδες θα χωριστούν σε 4 γκρουπ και το κάθε γκρουπ θα στέλνει την απάντηση του σε διαφορετικό email που θα του υποδείξουμε εμείς το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου.

Τα γκρουπ γίνονται για να μειωθεί ο χρόνος απάντησης απο εμάς προς την κάθε ομάδα.

Οι απαντήσεις θα δίνονται βάσει χρόνου και σειράς στο email.

Κάθε ομάδα που θα λύνει σωστά τον γρίφο, θα λαμβάνει στο email της τον επόμενο.

Το παιχνίδι υπολογίζουμε να διαρκέσει μέχρι νωρίς το απόγευμα περίπου.

Δε θα χρειαστεί, λόγω των συνθηκών, να βγείτε έξω αλλά ούτε και να μαζευτείτε κάπου όλοι μαζί.

Νικήτρια θα αναδειχθεί η ομάδα που θα λύσει πρώτη τον τελευταίο γρίφο όπως συμβαίνει και στο κανονικό παιχνίδι μας. Δεν θα υπάρχει λοιπόν βαθμολογία ανά γρίφο.

Στις 3 πρώτες ομάδες θα δοθεί ένα αναμνηστικό έπαθλο και μία βοήθεια για γρίφο (από τον 1ο έως και τον 10ο) για το 19ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού που ευελπιστούμε να διοργανώσουμε το 2022!


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook