Παρά το γεγονός ότι το κρύο κράτησε πολύ κόσμο στα σπίτια του.

Δύο μέρες έντονων καιρικών φαινομένων, με βροχές, χαλάζι και δυνατούς βοριάδες και στην πόλη των Χανίων, που σημαίνει ότι πολύς κόσμος έμεινε στο σπίτι του, αφού σε πολλές περιπτώσεις δουλεψε με τηλεργασία.

Αυτό πρακτικά σήμαινε ότι και οι παραγγελίες φαγητού θα μπορούσαν να είναι αυξημένες, ειδικά τις βραδινές ώρες που η οικογένεια, η παρέα κτλ κάθεται μπροστά στην τηλεόραση.

Παρόλα αυτα, όπως σημειώνει στο Flashnews.gr το μέλος του ΔΣ του Σωματείου διανομέων Χανίων Κώστας Μαλαδάκης, “οι παραγγελίες μας ήταν μειωμένες. Προφανώς, οι Χανιώτες σεβάστηκαν το γγεονός ότι έχουμε κακοκαιρία και ότι δεν ήθελαν να ταλαιωπωρήσουν τους εργαζόμενους διανομείς, κάτι το οποίο σίγουρα είναι ένα θετικό γεγονός. Πολλά μαγαζιά επίσης ήταν κλειστά αυτές τις μέρες, αλλά και όσα ήταν ανοιχτά παρατηρήθηκε μείωση στις διανομές”.

Αν μη τι άλλο και σε αντίθεση με περιστατικά που ακούσαμε, διαβάσαμε και μάθαμε στην υπόλοιπη Ελλάδα, αυτή η διαίστωση αποτελεί ένα μικρό στοιχείο πολιτισμού για την κοινωνία μας, μολονότι σίγουρα δεν θα έλειψαν και οι περιπτώσεις έλλειψης σεβασμού στον συγκεκριμένο εργασιακό κλάδο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook