Σε ακόμη ένα παιχνίδι που σφύριξε τα τελευταία χρόνια στα Χανιά ο Κωνσταντίνος Κατοίκος μόνο… απαρατήρητος δεν πέρασε.

Ο Αθηναίος ρέφερι, που αφίχθη με μεγάλη καθυστέρηση στο γήπεδο σε σχέση με τη συνηθισμένη ώρα άφιξης των αξιωματούχων του αγώνα, άφησε με παράπονα τη χανιώτικη ομάδα, έχοντας καταφέρει να προκαλέσει εκνευρισμό με τα σφυρίγματά του ήδη από το ημίχρονο. 

Η κατάσταση ωστόσο έγινε χειρότερη για τα Χανιά στο δεύτερο ημίχρονο, όταν αρχικά σε επικίνδυνη προβολή του Μουστακόπουλου – που είχε κίτρινη – πάνω στον Κάσσο, ενώ καταλόγισε το φάουλ δεν έδωσε τη δεύτερη κίτρινη στον ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής. Στη συνέχεια υπήρξε η φάση του 79’ όπου τα Χανιά διαμαρτύρονται για το μαρκάρισμα του Μπρους πάνω στον Ανδρέου που ετοιμαζόταν να πλασάρει εξ επαφής. Το αποκορύφωμα ήταν η φάση του 81’ όταν από πλάγιο άουτ του Σωτηράκου ο Λαρέα φαίνεται να κόβει τον Κάσσο αντικανονικά, αφού το χέρι του δεν είναι σε φυσική θέση και χρησιμοποιώντας το ανακόπτει την πορεία της μπάλας.

Το… κερασάκι στην τούρτα ήταν τα 2’ καθυστερήσεις που υπέδειξε, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων στη χανιώτικη ομάδα, κάτι που εξέφρασε στις δηλώσεις του και ο προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης, σημειώνοντας ότι σε άλλα ματς παίζονται 7,8 ακόμα και 9 λεπτά καθυστερήσεις. Παράλληλα, από στατιστικής πλευράς, ο Κατοίκος συνέχισε τη θετική παράδοση σε παιχνίδια που έχει διευθύνει για την Παναχαϊκή από το 2019 και μετά (2 νίκες – 2 ισοπαλίες).

Η ΠΑΕ Χανιά ετοιμάζει αντίδραση και διαμαρτυρία προς την ΚΕΔ/ΕΠΟ, μιας και από το ξεκίνημα της σεζόν η αντιμετώπιση που έχει από διαιτησίες δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Σε αρκετά παιχνίδια, ακόμη και νικηφόρα, τα Χανιά εξέφρασαν τα έντονα παράπονά τους για τους διαιτητές, ενώ υπήρξε και το εμφανές λάθος στο ματς με τον Διαγόρα, όπου το γκολ του Μπαστακού ήταν οφσάιντ.

Τα Χανιά θα στείλουν βίντεο με επίμαχες φάσεις στους Κλάτενμπεργκ και Σνόντι ζητώντας την τιμωρία του Κατοίκου αλλά και ιδιαίτερη προσοχή στους ορισμούς διαιτητών για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το βίντεο με την Παναχαϊκή όπου οι φάσεις που “φωνάζουν” τα Χανιά είναι οι εξής:

Στο 1:03:13 η φάση με τον Μουστακόπουλο, στο 1:20:12 το μαρκάρισμα στον Ανδρέου και στο 1:22:00 το χέρι του Λαρέα:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook