Τρία παιχνίδια έχω ξεχωρίσει από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα, με το πρόγραμμα να είναι πλούσιο και το ενδιαφέρον να βρίσκεται σε Ισπανία, Γερμανία, και Τουρκία. Δείτε εδώ τις τελευταίες κληρώσεις κινο, όπως επίσης και στατιστικά και αποδόσεις από το παιχνίδι του ΟΠΑΠ (σημερινές και παλιές κλήρώσεις).

ΜΠΕΤΙΣ – ΧΕΤΑΦΕ (22.00) 

Από σπουδαία νίκη και εμφάνιση προέρχονται οι γηπεδούχοι την προηγούμενη αγωνιστική όπου επικράτησαν εκτός έδρας της Βιγιαρεάλ με 2-1. Η νίκη αυτή δίνει μεγάλη ώθηση στην Μπέτις πού βρίσκεται στην 7η θέση του πρωταθλήματος με 33 βαθμούς σε 23 παιχνίδια, και μοναδικό στόχο την πρώτη εξάδα πού θα τις δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Στον αντίποδα η Χετάφε πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο το τελευταίο διάστημα, αγνοώντας την χαρά της νίκης για πάνω από 5 παιχνίδια, έχοντας 4 ήττες και μία ισοπαλία. Την περασμένη εβδομάδα στο παιχνίδι κόντρα Σοσιεδάδ εντός έδρας δεν κατάφερε να σταθεί αντάξια των προσδοκιών, γνωρίζοντας ακόμη μία ήττα στην φετινή Λα Λίγκα. Βαθμολογικά βρίσκεται στην 14η θέση του πρωταθλήματος με 24 βαθμούς και στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι γηπεδούχοι αυτήν την στιγμή δείχνουν περισσότερο ικανοί να πάρουν τους τρείς βαθμούς στην αναμέτρηση, καθώς προέρχονται από σπουδαία νίκη κόντρα στην Βιγιαρεάλ. Το  παιχνίδι που θα κριθεί κυρίως στην δύναμη και το πάθος των δύο ομάδων. Με την Μπέτις να έχει ένα μικρό προβάδισμα. Ποντάρισμα στον άσσο (1) σε απόδοση 2.10. Προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων εδώ

ΑΡΜΙΝΙΑ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ (21.30)

Σπουδαία εμφάνιση για τους «νεοφώτιστους» στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Οι γηπεδούχοι αν και προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο  δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρείς βαθμούς, με τους «Βαβαρούς» να γλιτώνουν τα χειρότερα και να ισοφαρίζουν σε 3-3. Βαθμολογικά η Μπίλεφελντ είναι οριακά κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού με 18 βαθμούς σε 20 παιχνίδια με 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 12 ήττες.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Βόλφσμπουργκ διανύει εξαιρετικό φεγγάρι αγνοώντας την ήττα για πάνω από 8 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο στην Γερμανία. Την περασμένη αγωνιστική, παραχώρησε εντός έδρας λευκή ισοπαλία κόντρα στην πολύ καλή Γκλάντμπαχ παραμένοντάς στην 3η  θέση του πρωταθλήματος με 39 βαθμούς. 

Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο είναι μεγάλη, η Μπίλεφελντ έδειξε πολύ καλό πρόσωπο κόντρα στην Μπάγερν όμως ποιοτικά υπολείπεται σε πολλά σημεία. Η Βόλφσμπουργκ είναι σε τρομερή κατάσταση και έχει μοναδικό στόχο να φτάσει όσο γίνεται πιο ψηλά στο πρωτάθλημα. Η νίκη των φιλοξενούμενων βρίσκεται στο 1.80 και αξίζει να ασχοληθούμε.   

 ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ (18.00)

Από το κακό στο χειρότερο οι γηπεδούχοι πού μετράνε 4 ήττες στα 5 τελευταία παιχνίδια τους. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στην έδρα της Γκοτζέμπε με 2-1 κατρακυλώντας στην 18η θέση του πρωταθλήματος ένα βαθμό κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Από την άλλη η Τραμπζονσπόρ βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, προερχόμενη από 5 σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχοντας σε δαιμονιώδη φόρμα τον Τάσο Μπακασέτα ο οποίος στα τελευταία 3 παιχνίδια έχει βρει ισάριθμες φορές το δρόμο προς τα δίχτυα, οδηγώντας τους φιλοξενούμενους στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.  

Φαβορί στην αναμέτρηση η Τραμπζονσπόρ που θέλει να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα μέσα στο 2021. Από την άλλη η Μπασακσεχίρ είναι μια από τις χειρότερες ομάδες στην Τουρκική Λίγκα και μόνο με θαύμα δεν θα κινδυνεύσει. Περιμένω τους φιλοξενούμενους να μπούνε αποφασισμένοι στην αναμέτρηση και θα ρισκάρω στο διπλό (2) σε απόδοση 2.60.

Προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και προσφέρουν και live streaming agones μέσα από τον υπολογιστή, την ταμπλέτα και το κινητό σας (ισχύουν όροι και  προϋποθέσεις).

 

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.’’

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook